4–5 iunie 2016 – Campionatul Mondial de Dans Sportiv la Timișoara

38

poster

Campionatul Mondial este cel mai important eveniment al Federaţiei Române de Dans Sportiv, cât şi al sportului românesc din anul 2016, dat fiind faptul că este pentru prima oară când în România se organizează un Campionat Mondial la această categorie.

În cadrul evenimentului vor participa campionii şi vicecampionii din peste 45 de ţări ale lumii. Prezenţa unui număr impresionant de 72 de perechi, contribuie la anvergura şi amploarea acestei manifestări sportive şi culturale, în PREMIERĂ PENTRU TIMIŞOARA.

Pe lângă oficiali ai Federaţiei Române de dans sportiv, vor asista şi reprezentanţii WORLD DANCE SPORT FEDERATION, prin brigada de oficiali exclusiv internaţională. Juriul este format din 30 de personalităţi marcante din peste 20 de  ţări, printre care amintim: Ungaria, Germania, Italia , Franţa, Norvegia, Polonia, Austria, Finlanda, Belarus, Rusia, Olanda, Albania, Bulgaria, Serbia, Slovacia, cât şi din Canada şi Philippines.

Sebastian Zicoane & Anca Copos

FOTO: Sebastian ZicoaneAnca Copos

România cu şanse la medalii  va fi reprezentată la această competiţie de perechea campioană Sebastian ZicoaneAnca Copos şi perechea vicecampioană .

Acest Campionat Mondial se desfăşoară sub egida Ministerului Tineretului şi Sportului şi sub atenţia înaltului patronaj al Casei Regale a României.

Laviniu Ionut Gradea & Alexandra Cristina Bujor

FOTO: Laviniu Ionuţ GrădeaAlexandra Cristina Bujor

Ceremonia de deschidere a Galelor finale, se va desfăşura sâmbătă, 4 iunie 2016, la ora 20, la Sala Constantin Jude, Timişoara.

Clubul organizator este Asociaţia SporTim Dance, condusă de Andreea Jebeleanu şi Emanuel Jebeleanu, care îşi exercită activitatea de 15 ani, în capitală Banatului, fiind în topul celor mai prestigioase cluburi din România.