Tânăra româncă sechestrată în provincia Huesca din Spania, a fost eliberată

Garda Civilă din provincia Huesca a eliberat o tânără de 26 de ani, de naționalitate română, care a fost reținută împotriva voinței sale într-o casă din localitatea Monzón (Aragon) din Spania, potrivit eldiario.es. În consecință, un bărbat în vârstă de 36 de ani, rezident al municipiului, a fost arestat ca presupus autor.

Vineri, 16 august, victima a reușit să intre în contact cu familia sa din România, care a alertat poliția, iar aceasta, la rândul său, Garda Civilă din regiunea Aragon.

Datorită colaborării dintre cele două instituții ale statului român și spaniol, tânăra a fost localizată în mai puțin de șase ore în orașul Monzón. Odată ce instanța de instrucție a municipalității a emis mandatul de percheziție, agenții au intrat în locuință și au eliberat tânăra sechestrată.

Într-o cameră încuiată, poliția a identificat 18 grame de cocaină, două grame de marijuana, precum și înregistrări contabile pentru diverse tranzacții de droguri. Prin urmare, deținutul se va confrunta cu acuzații de sechestrare ilegală, vătămare corporală gravă, maltratare și trafic de droguri.

Foto: eldiario.es

Citește și