Spania oferă 800 de locuri de muncă în agricultură prin Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă

67

3 [640x480]

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă a primit o ofertă de locuri de muncă vacante pentru sectorul agricol din Spania. Selecţia va fi organizată la sfârşitul lunii decembrie 2016.

Se caută persoane apte de muncă pentru culesul căpşunilor, sezonul 2017, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 40 de ani. La selecţia care se va organiza pot participa numai persoanele înscrise în baza de date a agenţiei judeţene pentru ocuparea forţei de muncă şi numai pe baza invitaţiei de participare emisă de către instituţie.

Cei interesați se pot înregistra la AJOFM  cu un dosar care să cuprindă: copie carte de identitate, cazier judiciar, adeverinţă de la medicul de familie (cu menţiunea: clinic sănătos – apt pentru muncă), Curriculum Vitae întocmit în limba română.

Angajatorul spaniol oferă 800 de locuri de muncă pentru recoltarea de căpşuni. Durata contractului de muncă este de 3 luni, iar timpul de lucru, 39 de ore pe săptămână. Salariul oferit este de 40,15 euro brut pe zi, conform Convenţiei colective aplicabile, plătibil la două săptămâni prin transfer bancar.  Contribuţiile datorate sunt de 2% impozit pe venit şi 113 euro asigurare socială. Angajatorul oferă şi cazare, contra unei sume de 1,6 euro pe zi, cu menţiunea că nu există posibilitatea cazării solicitanţilor bărbaţi în cadrul firmei.