Spania: Marica a marcat de două ori, Getafe se menţine în prima ligă spaniolă

20

marica_getafe 185-2014

Atacantul Ciprian Marica a marcat golurile echipei Getafe în meciul cu Rayo Vallecano, scor 2-1, din ultima etapă a campionatului Spaniei, formaţia pregătită de Cosmin Contra reuşind, în urma acestui rezultat, să-şi asigure menţinerea în prima ligă spaniolă.

Marica, integralist, a marcat în minutul 42 şi în minutul 90+2, din penalti. Golul echipei Rayo Vallecano a fost înscris de Trashorras ’67. La Rayo, fundaşul Răzvan Raţ a fost integralist.

Presa spaniolă a subliniat, duminică seară, rolul atacantului Ciprian Marica în menţinerea formaţiei Getafe în prima ligă spaniolă, notând că românul şi-a salvat echipa prin cele două goluri marcate în ultima etapă a sezonului, în partida cu Rayo Vallecano, scor 2-1.

„Ciprian o salvează pe Getafe”, au titrat jurnalele Marca şi As. Marca a precizat că românul „şi-a justificat achiziţionarea de către clubul spaniol cu două goluri ce aduc participarea la un nou sezon de prim eşalon”.

As mai scrie că, la golul înscris din penalti, Marica a dat echipei Getafe „aerul necesar pentru a respira”, într-un moment în care formaţia pregătită de Cosmin Contra părea să aibă nevoie de „respiraţie artificială”.

„Ciprian o menţine pe Getafe în Primera”, a titrat şi Las Provincias, menţionând că echipa lui Contra şi Marica a obţinut o victorie „dramatică”.

„Un gol al lui Ciprian în minutele de prelungire confirmă salvarea echipei Getafe”, a notat Mundo Deportivo, în timp ce Europa Press a scris: „Ciprian o menţine pe Getafe încă un an în Primera”.