Secretarul General Adjunct al NATO, Mircea Geoană, va primi titlul de Doctor Honoris Causa al Universității de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara

319

Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara va conferi, sâmbătă, 15 iunie 2024, titlul de Doctor Honoris Causa Secretarului General Adjunct al NATO, domnul Mircea Geoană. Ceremonia va celebra contribuțiile remarcabile ale domnului Geoană în domeniul diplomației și al securității internaționale, precum și implicarea sa activă în promovarea valorilor educației și inovației.

În continuarea acestei ceremonii, înaltul oficial va participa, în calitate de invitat special, la dezbaterea intitulată „Antreprenoriatul românesc: cum stimulăm competivitatea și creșterea valorii adăugate?”. Evenimentul este organizat de Mișcarea „România Renaște!” și va avea loc în Sala „Europa” a Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, situată în Piața Victoriei nr. 3, începând cu ora 15.00.

Dezbaterea face parte din seria „Marea Dezbatere Națională”, lansată la Alba Iulia de Mircea Geoană, și are scopul de a reuni lideri din diverse domenii pentru a discuta strategii de stimulare a competitivității și creșterii valorii adăugate în antreprenoriatul românesc.

A consemnat: Mircea Fluieraș – Occidentul Românesc
Informații: Mișcarea „România Renaște!”

Despre Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara
Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara este una dintre cele mai prestigioase instituții de învățământ superior din România, dedicată excelenței academice și cercetării de vârf în domeniul medical și farmaceutic.

Despre Mișcarea „România Renaște!”
Mișcarea „România Renaște!” este o platformă dedicată promovării dezvoltării economice și sociale a României prin inițiative care susțin inovația, competitivitatea și creșterea valorii adăugate în economia națională.