România, sub zăpadă – traficul încă blocat, intervenția tot mai dificilă

România continuă să fie blocată de zăpadă și viscolul care au pus stăpânire pe întreaga țară. Sunt încă sute de oameni blocați în nămeți, unii așteptând să fie deszăpeziți de mai bine de 24 de ore.
Mai multe drumuri naționale sunt blocate și zeci de drumuri județene impracticabile, în timp ce oamenii din sute de localități au rămas fără energie electrică.
Au fost înregistrate și primele tragedii, doi oameni murind din cauza gerului. Totodată, mai multe persoane au fost rănite în accidente rutiere. Porturile au fost închise și zeci de curse aeriene au fost anulate sau redirecționate către alte aeroporturi.
Cei aflați în situații de urgență pot apela non-stop și gratuit linia telverde 0800.86.82.82, operatorii îndrumându-i spre cel mai apropiat adăpost.

Contribuie și tu...

Publicația noastră independentă Occidentul Românesc se bazează pe eforturile voluntare ale unor oameni dedicați care doresc să contribuie la dezvoltarea unui spațiu media mai deschis, liber de influențe politice sau religioase. Furnizăm informații de calitate, promovăm discuții constructive și încurajăm gândirea critică în rândul cititorilor noștri.

Pentru a ne susține în acest demers, vă invităm să luați în considerare o donație. Fiecare contribuție ajută la menținerea independenței și integrității publicației noastre.


Susține publicația de limbă română din Peninsula Iberică, Occidentul Românesc!

Doar o dată


Doar o dată


Doar o dată


Alege suma și doneză lunarÎți mulțumim!

Donația dvs. va susține echipa noastră în cercetarea, scrierea și publicarea articolelor, precum și în dezvoltarea de proiecte menite să îmbunătățească calitatea informațiilor furnizate. Va contribui la promovarea unui jurnalism de înaltă calitate, care respectă etica și standardele profesionale.

Orice sumă este binevenită și va fi folosită cu responsabilitate pentru a vă oferi informații relevante și de calitate.

Vă mulțumim.