România: Cinci persoane și-au pierdut viața într-un accident de elicopter în județul Mureș

interventie-smurd

Tragedie în județul Mureș. Un elicopter cu șase persoane la bord s-a prăbușit în această seară, în lacul Tăureni. Cinci persoane și-au pierdut viața, iar o femeie a fost rănită grav. Omul de afaceri Sorin Țerbea era unul dintre pasageri.

Alături de el se aflau trei afaceriști germani, o angajată de-a sa și pilotul aparatului de zbor. Martorii spun că elicopterul s-a prăbușit în lac la câteva minute după ce a decolat. O echipă de specialiști criminaliști de la Institutul Național de Criminalistică al Poliției Române a fost trimisă în comuna Tăureni, pentru a acorda sprijin de specialitate în cadrul cercetării la fața locului, din dispoziția șefului Poliției Române.

Primarul localității unde a avut loc incidentul a precizat că omul de afaceri și ceilalți pasageri au vizitat în această după-amiază, o fabrică de mobilă. Țerbea ar fi fost sunat de DNA la un moment dat, a devenit irascibil și a decis să plece. Sorin Țerbea a fost implicat, în urmă cu doi ani, într-un scandal de corupție în fotbal, alături de Vasile Avram, fost președinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor.