Reputatul oncolog Meral Gunaldi vine în România pe 10 noiembrie

76

Opinie medicala gratuită pentru bolnavii de cancer
Profesorul Meral Gunaldi, unul dintre cei mai reputați doctori specializați în oncologie pentru adulţi din Turcia, vine pentru a doua oară în România, în data de 10 noiembrie 2018, pentru a oferi gratuit a doua opinie medicală bolnavilor de cancer din țara noastră. Evenimentul va avea loc la sediul din Constanța al Medical Park – Bvd. Mamaia nr. 231, et. 3 (interfon 033).

Pentru programări, pacienții pot contacta reprezentantul din România al Grupului Internațional de Spitale Medical Park, la telefon: 072 759 3533, prin e-mail: office@medicalparkromania.com sau se pot înscrie online pe website-ul official: http://www.medicalparkromania.com/opd2018-oncologie/.

 „Fiecare pacient, fiecare caz în parte este foarte important pentru noi, în general, şi pentru mine, în special. Fiecare pacient are specificitatea lui, rar există doi pacienţi identici din punct de vedere medical, de fiecare dată folosim metode personalizate de tratament. Bucuria noastră cea mai mare este atunci când un pacient care păşeşte pragul Spitalelor Medical Park, să plece sănătoşi acasă. În acelaşi timp, le urmărim îndeaproape cazul chiar dacă au fost externaţi şi trataţi cu succes, îi invităm des la controale şi analize pentru a ţine boala sub control şi, desigur, ne ataşăm emoţional de fiecare dintre pacienţii noştri”, a declarat Assoc. Prof. Meral Gunaldi, doctor oncolog al Grupului Internațional de Spitale Medical Park din Turcia, pentru Plus Communication.

Despre assoc. prof. Meral Gunaldi
Assoc. prof. Meral Gunaldi este doctor oncolog al Grupului Internaţional de Spitale Medical Park. A absolvit în 2001 Facultatea de Medicină – Universitatea Tehnică „Karadeniz” din Turcia, iar în 2009 a susţinut teza de doctorat cu titlul „Efectul nivelului de seleniu al sângelui şi al activităţii peroxidazei glutaționului asupra infarctului miocardic acut”, devenind Doctor în Medicină. Între anii 2009 şi 2012 s-a specializat în oncologie la Universitatea Cukurova, iar în prezent studiază la Institutul de Cercetări Medicale Experimentale – Departamentul de Imunologie, al Universităţii din Istanbul.

Între anii 2004 şi 2012 a fost Asistent de cercetare la Spitalul pentru Educaţie şi Cercetare (Istanbul Okmeydani) şi la Catedra de Boli Ortopedice a Universităţii Cukurova. Între 2013 şi 2016 a lucrat ca expert în cercetare, iar începând anul 2017, lucrează în cadrul Departamentului de Oncologie la I.A.U. VM Medical Park Florya.

Doamna profesor Meral Gunaldi este membră a Asociaţiei Neuro-Oncologice din Turcia (2014), a Societăţii Europene de Oncologie Medicală (2011) şi a Asociaţiei Oncologice Medicale (2010). În cadrul programului de colaborare cu România, este prezentă la Constanța pentru a oferi a doua opinie medicală gratuită pacienților bolnavi de cancer.

Despre Grupul Internaţional de Spital Medical Park din Turcia
Grupul Internaţional de Spitale Medical Park – cel mai mare lanț de spitale din Turcia s-a lansat în anul 1995, iar la ora actuală acesta deserveşte pacienţi în peste 30 de spitale situate în 17 oraşe din Turcia. În momentul de faţă este actorul principal al sectorului medical, fiind trataţi peste 70.000 pacienţi din întreaga lume. Indiferent de statul social şi economic, serviciile de acces la asistenţă medicală la standarde internaţionale sunt bazate pe principiul „sănătate pentru toţi”. Medical Park monitorizează îndeaproape tehnologii de înaltă clasă şi metode terapeutice la nivel mondial. De asemenea, îşi propune să servească drept model în ştiinţă şi practici inovatoare. Grupul continuă adăugarea de noi membri, în conformitate cu principiul „este dreptul fiecărui popor de a trăi sănătos şi să aibă acces la serviciile de sănătate”. Din anul 2016, România face parte din Grupul Internaţional Medical Park.

Autor: Dr. Tănase Tasenţe, Directorul general al Plus Communication
Telefon: 0040/725 465 508
office@pluscommunication.eu