Renumitul festival Tezaur Românesc revine în Torrejón, cu mai multă forță ca niciodată

66

Românii sărbătoresc pretutindeni Ziua Națională a României!
La mulți ani, de Ziua României!
La mulți ani, români!

După trei ani de absență, marele Festival Tezaur Românesc revine în Torrejón de Ardoz!

Uniunea Muncitorilor Români din Alcalá de Henares, invită românii din Spania, duminică, 4 decembrie 2022, începând cu ora 12:00, la Festivalul Tezaur Românesc, pentru a sărbători împreună Ziua Națională a României.

INTRAREA ESTE LIBERĂ!

Manifestarea se va desfășura în Torrejón de Ardoz, Polígono industrial Las Monjas, pe Calle Trópico, nr. 6, 28850, Madrid, începând cu ora 12:00.

La renumitul festival vă veți putea bucura de muzica dumneavoastră de suflet de acasă și de cele mai gustoase bucate românești: mici și cârnăciori la grătar, plăcinte și langoși, kurtos kalacs (cozonac secuiesc) și multe alte bunătăți românești!

Pe parcursul întregii zile de 4 decembrie, artiști de renume din toate zonele României vă vor încânta cu prezența și prestația lor. Vor răsuna cele mai cunoscute și mai apreciate melodii populare românești interpretate de către: Mioara Velicu, Sînziana Ștefan, Robert Tîrnăveanu, Oana Tomoiagă, Gabriel Dumitru, Adrian Neamțu, Dumitru Teleagă și veți viziona dansuri populare oferite de către cel mai prestigios ansamblu de dansuri populare din România, Cindrelul Junii Sibiului.

Evenimentul va fi moderat de îndrăgita prezentatoare de televiziune, Iuliana Tudor!

Organizator: Uniunea Muncitorilor Români!
Sponsor principal: Ardealul cu Fainoșag
Sponsori: RIA, Midcar, Tabita Tour și Logistica Neluțu Moise
Colaboratori: CKA Grupo Dental, Agua Kangen Aragón, Nelu Bârsan, Casa Domnitorul și Primăria din Torrejón de Ardoz.
Parteneri media: Ziarul El Rumano și Radio Românul
Eveniment organizat cu sprijinul Departamentului pentru Românii de Pretutindeni sub înaltul patronaj al Ambasadei României la Madrid. Eveniment realizat cu sprijinul Consiliului Județean Sibiu.