Recrutorii de personal medical din Europa organizează târguri de carieră în Barcelona și Madrid

cariere-in-alb_640

Recrutorii de personal medical din Europa vin în Spania

Careers in White International, o companie care organizează târguri de carieră în domeniul medical, anunță cel de-al 13-lea sezon de evenimente care vor avea loc în țările europene: Spania, Portugalia, Italia, Croația, Bulgaria, Grecia și România.

Din 2008 Careers in White International a creat o comunitate de sute de recrutori și mii de profesioniști în domeniul medical care păstrează mereu legătura prin intermediul platformei și evenimentelor companiei.

Despre noul sezon, Corina Pop, Sales Manager a declarant: “Mereu suntem focusați pe potrivirea nevoilor clienților și a candidaților. Acest sezon își propune să fie unul de foarte mare succes pe ambele planuri. Impreună cu noi agenții de recrutare, dar și cu partenerii cu care am mai colaborat, dorim să aducem mai multe oportunități de angajare candidaților, oferindu-le job-ul și condițiile de lucru pe care le caută”.

Profesioniști din domeniul sănătății sunt invitați la evenimentele din:

  1. Barcelona – Sâmbătă, 19 septembrie, între 10:00 – 16:00, Avenida Diagonal 201 (Entrada por Ciutat de Granada)
  2. Madrid – Duminică, 20 Septembrie, între 10:00 – 16:00, Hotel Novotel Madrid Campo de las Naciones

Cele mai atractive oferte sunt în țări precum Suedia, Norvegia și Danemarca, unde salariile pot ajunge la 12.500 euro pe lună pentru medicii specialiști. Recrutori din Marea Britanie, Franța și Germania au de asemenea oferte tentante, aici salariul unui medic specialist poate ajunge la 10.500 euro pe lună. ,,Expozanți au oportunități de job extraordinare pentru personalul medical, incluzând salarii atractive și un climat profesional plăcut în spitale și clinici prestigioase din Europa. Cele mai multe companii de recrutare oferă cursuri de limbă gratuite pentru ei și familia acestora, ajutor pentru partener să-și găsească un loc de muncă, ajutor în găsirea unei locuințe și transport plătit.“ – Bianca Pescaru – Sales Assistant, Careers in White.

Asistenții medicali sunt foarte apreciați și căutați în țările europene, mai ales în Marea Britanie, Irlanda și Germania. Salariile încep de la 2.200 euro pe lună și cresc în funcție de specializare și experiență. La târgurile Careers in White sunt disponibile sute de job-uri pentru asistenți, angajatorii oferă multe beneficii, incluzând și o perioadă de instruire.

Participarea la evenimente este gratuită și candidați sunt sfătuiți să-și aducă CV-ul. Mai multe informații și detalii se găsesc pe site www.careersinwhite.com.

Careers in White International – www.careersinwhite.com – contact@careersinwhite.com

Contact:
Lăcrămioara Timofciuc
Marketing Manager
lacra@careersinwhite.com
www.careersinwhite.com