Politica de publicare a articolelor și comunicatelor la Occidentul Românesc

147

Politica internă de publicare a articolelor și comunicatelor la Occidentul Românesc

Stimate doamne, stimați domni,

Dorim să vă aducem la cunoștință că, începând cu data de 26 octombrie 2023, publicația independentă de limbă română, Occidentul Românesc din Regatul Spaniei va implementa o serie de modificări importante în ceea ce privește politica noastră editorială și serviciile pe care le oferim. Aceste schimbări au ca scop aducerea publicației în conformitate cu cerințele Uniunii Europene referitoare la publicarea articolelor, comunicatelor și serviciilor de publicitate externă.

Una dintre cele mai semnificative modificări este că, începând de la data menționată, Occidentul Românesc nu va mai oferi niciun serviciu sub formă gratuită. Astfel, pentru orice comunicat sau articol care se dorește a fi publicat în ziarul nostru, se va impune o plată anticipată.

Pentru comunicatele sau articolele cu conținut politic, vă informăm că se vor aplica taxe conform media kit de publicitate. Pentru a afla mai multe detalii despre aceste taxe și pentru a solicita oficial detalii sau media kit, vă rugăm să ne contactați oficial pe adresa de email a redacției.

Aceste modificări au fost aduse pentru a asigura calitatea și sustenabilitatea publicației noastre, precum și pentru a respecta normele și reglementările impuse de Uniunea Europeană în domeniul media. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Cu respect,
Redacția Occidentul Românesc