Poliția Locală din Valencia caută un șofer care a fugit de la locul accidentului după ce a lovit un copil de opt ani

389

Poliția Locală din Valencia solicită colaborarea cetățenilor pentru a localiza șoferul unui vehicul care a fugit de la locul accidentului după ce a lovit un copil de 8 ani, în timp ce acesta traversa pe trecerea de pietoni, cu semaforul verde pentru pietoni. Copilul a fost internat în spital în stare gravă.

Incidentul a avut loc duminică, 19 mai, în jurul orei 15:30, pe bulevardul Hermanos Machado, la intersecția cu drumul Moncada, când un vehicul a lovit un copil și a fugit în direcția V-30, pista de Ademuz, conform informațiilor furnizate de surse polițienești.

Victima a fost asistată de echipa medicală a unei unități SAMU, suferind mai multe leziuni: traumatism cranioencefalic, traumatism toracic, contuzii pelviene și fractura femurului la ambele picioare. Ulterior, copilul a fost transportat la Spitalul Clinic din Valencia, a precizat Centrul de Informații și Coordonare a Urgențelor (CICU).

În urma acestui incident, Poliția Locală a solicitat, prin intermediul rețelelor sociale, colaborarea cetățenilor pentru a găsi șoferul fugar. Astfel, au specificat că șoferul conducea un BMW seria 3 de culoare gri, cu patru uși, și au subliniat că, în urma impactului, vehiculul a pierdut oglinda retrovizoare stângă.

A consemnat: Mircea Fluieraș – Occidentul Românesc
Informații și foto: El Periódico Mediterráneo