Petre Niculae și spaniolii de la Avantia vor dezvolta cel mai mare proiect rezidenţial din București

23

Petre Niculae, care deține Pedro Construct, s-a asociat cu spaniolii de la Avantia pentru a dezvolta un proiect gigant pe malul lacului Morii din București, scrie ZF.

Zona este una dintre cele mai dinamice din punct de vedere rezidenţial din sectorul 6 unde mai mulţi dezvoltatori au demarat sau au anunţat că vor demara proiecte noi.

Petre Niculae are în plan să dezvolte cel mai mare proiect rezidenţial din proximitatea lacului Morii din Capitală, proiect evaluat de consultanţii de la Crosspoint la 500 mil. euro.

„Proiectul celor de la Pedro Construct, sub noul brand de dezvoltare – Hermitage, va fi dezvoltat pe un teren de 120.000 de mp, aflat pe malul Lacului Morii. Ansam­blul va cuprinde peste 4.000 de aparta­mente şi va fi una dintre cele mai mari rege­nerări urbane din Bucureşti. Hermitage va oferi mai multe piscine, spaţii publice, magazine, grădini şi va fi integrat în noul plan al primăriei de modernizare a prome­nadei lacului şi a insulei artificiale“, au spus reprezentanţii Crosspoint Real Estate.

Foto: businessmagazin.ro