Opera Comică pentru Copii din București aduce în premieră națională Musicalul „Matilda”, o adevărată uvertură a emoțiilor și talentului

588

Într-o surpriză care să încânte sufletele copiilor și ale părinților, Opera Comică pentru Copii din București deschide cortina spre un nou capitol al experienței teatrale, aducând pe scena sa, în premieră națională, celebrul musical „Matilda”. Inspirat de cartea clasică a lui Roald Dahl, spectacolul promite să captiveze și să inspire publicul deopotrivă.

Povestea Matildei este o cronică a curajului și a rezistenței unei fetițe extraordinare care refuză să se supună injustiției și nedreptății din jurul ei. Sub îndrumarea regizorului Emil Pantelimon, acest univers plin de culoare și energie prinde viață pe scena Operei Comice pentru Copii din București, cu un ansamblu de talente remarcabile atât din rândul adulților, cât și al copiilor.

Regizorul Emil Pantelimon subliniază faptul că „Matilda” aduce în prim-plan o abordare originală și captivantă, menită să ofere publicului o experiență unică. Dialogurile sunt aduse în limba română pentru a transmite fidel mesajul profund al poveștii, în timp ce muzica rămâne în limba engleză, păstrându-și autenticitatea și impactul emoțional.

Pe lângă talentul actoricesc și muzical, spectacolul „Matilda” aduce pe scenă și inovații tehnice remarcabile. Decorurile, costumele și chiar anumite surprize olfactive completează atmosfera magică a poveștii, oferind publicului o experiență mult senzorială și de neuitat. Copiii care iau parte la acest spectacol sunt pregătiți în cadrul programului intens „School of Musical” al Operei Comice pentru Copii. Prin orele de cântat, coregrafie și actorie, acești tineri talentați își dezvoltă abilitățile și își pregătesc drumul spre scena mare.

Detalii și bilete
Premiera spectacolului „Matilda” va avea loc pe 17 mai la Opera Comică pentru Copii din București. Biletele sunt disponibile pentru achiziționare online și de la casieria teatrului. Pentru mai multe informații și rezervări, vă rugăm să lecturați articolul integral despre acest eveniment de excepție, realizat pentru Radio România Actualități de către Luminița Valentina Voineahttps://www.romania-actualitati.ro/galerie/exclusiv-musicalul-matilda-de-pe-broadway-pe-scena-operei-comice-pentru-copii-id192947.html

A consemnat: Occidentul Românesc
Informații: Radio România Actualități