Oferta gratuită Cisco pentru IMM-urile ai căror angajaţi lucrează de acasă

Lucrul de la distanţă a devenit în această perioadă o normă pentru majoritatea companiilor din România, indiferent de dimensiune şi domeniu de activitate. Departamentele de IT şi de securitate au fost nevoite să gestioneze, peste noapte, un număr fără precedent de utilizatori şi dispozitive.

Pe lângă suprasolicitarea reţelelor, principalele provocări pentru companii rămân în continuare cele legate de asigurarea securităţii angajaţilor şi a datelor, de colaborare şi menţinerea productivităţii.

Deoarece această tranziţie s-a produs brusc, multe companii au fost luate pe nepregătite, iar în această perioadă, IMM-urile continuă să se confrunte cu provocări fără precedent şi să se adapteze unui nou mod de lucru.

Transformarea digitală reprezintă o oportunitate pentru orice afacere, dar implică şi schimbări IT importante care creează adesea noi provocări pentru echipele IT şi de securitate. Indiferent de dimensiune, companiile au nevoie de acces la cele mai recente tehnologii.

De aceea, Cisco vine în sprijinul IMM-urilor cu un portofoliu de soluţii concepute pentru a răspunde nevoilor acestora de conexiune, colaborare şi securitate, în contextul în care angajaţii lucrează în această perioadă preponderent de acasă.

Mai multe detalii, aici.