O româncă a fost aleasă noua Miss Austria 2011

Carmen Stamboli este noua Miss Austria 2011, iar titlul îi acordă dreptul de a reprezenta Austria la competiţia pentru titlul de Miss World 2011. Cu toate acestea, românca riscă să nu fie primită în concursul internaţional din cauza vârstei. Depăşte cu un an limita maximă admisă de organizatorii Miss World.Carmen Stamboli s-a născut în România în urmă cu 27 de ani. Însoţitoare de zbor a companiei FlyNiki, românca s-a înscris în competiţia Miss Austria 2011 ca reprezentantă a Vienei, iar weekendul trecut a câştigat concursul. Noul titlu i-a adus deja câteva contracte de publicitate, însă, cel mai important, dreptul de a reprezenta Austria la Miss World 2011.

Din păcate, românca este la un pas de a fi refuzată de organizatorii Miss World. În regulamentul acestei competiţii se menţionează că vârsta maximă a participantelor este de 26 de ani. Românca a împlinit 27 de ani, dar directorul corporaţiei Miss Austria, Emil Bauer, a precizat că va face tot ce îi stă în putinţă pentru a-i determina pe cei de la Miss World să o accepte. Despre româncă, Bauer a precizat, conform publicaţiei austrian Times.at, că „este frumoasă, arată nemaipomenit şi, teoretic, aş putea trimite orice Miss Austria din ultimii ani la Miss World 2011”. Presa din Austria a relatat în ultimele două zile despre ghinionul româncei. O parte dintre austrieci se consideră nemulţumiţi de faptul că juriul, cunoscând regulamentul concursului internaţional Miss World, au ales totuşi să o desemneze câştigătoare.

Carmei Stamboli, românca desemnată Miss Austria 2011, se pregăteşte să înceapă contractele de publicitate pentru apa minerală Voslauer, limonada comercializată de Schartner Bombe, marca de maşini Chevrolet şi brandului de modă Vögele.