Mobile World Congress Barcelona 2023

În perioada 27 februarie – 2 martie, Barcelona s-a transformat, ca în fiecare an, în centrul privirilor experților în noile tehnologii în IT, telecomunicații și conectivitate, odată cu desfășurarea manifestării Mobile World Congress (Congresul Mondial al Telefoniei Mobile).
La ediția din acest an a MWC, România a fost prezentă cu pavilion național în care 14 companii cu activitate în diverse ramuri ale industriei IT&C au expus produse şi servicii de înaltă tehnologie.
Participarea românească a fost posibilă prin sprijinul Ministerului Antreprenoriatului și Turismului (MAT) și Asociației Române pentru Industria Electronică și Software – filiala Timișoara (ARIES TM).
Reprezentanții Consulatului General al României la Barcelona, împreună cu consilierul economic de la Biroul de Promovare Comercială – Economică din cadrul Ambasadei României la Madrid, au efectuat o vizită la standul românesc unde au avut loc discuții cu reprezentanții organizatorilor și ai companiilor expozante, axate pe oportunitatea participării la acest eveniment de anvergură și promovarea sectorului IT românesc, în continuare unul dintre cele mai efervescente ale economiei țării noastre.
Comunicat și imagini: Consulatul General al României la Barcelona