Maria Diana Popescu: Sunteţi pregătiţi de sacrificii şi mai mari?!

Ro2015 [640x480]

Afişaţi, tovarăşi, un cod roşu la capitolul depopulare! Românul trebuie să ştie că fraţii lui se împuţinează între hotare! În curînd vom fi locuitorii unui Turn Babel mai periculos decît originalul! De la un recensămînt la altul, numărul românilor scade îngrijorător! România se depopulează într-un ritm galopant! Forţa de muncă tînără a României s-a mutat în Uniune, în curtea unchiului Sam şi pe alte meridiane. Dintre cei plecaţi, puţini se vor mai întoarce. Nu mai au de ce. Şi nici la ce. Nimic demn nu-i aşteaptă. Un studiu realizat de Biroul German pentru Planificare Regională arată că România se numără printre ţările europene puternic afectate de scăderea populaţiei. În cincisprezece ani vom rămîne şi mai puţini sau vom fi înlocuiţi cu alogeni. Le e mai uşor şi mai eficient miliţienilor globalismului să controleze şi să supună o masă redusă de oameni. „Democratizarea” forţată a României sub bagheta războinică a Washington-ului şi Bruxelles-ului, desfiinţarea industriei, condiţiile de trai austere şi paupere în care sînt constrînşi să trăiască cetăţenii săraci ai României, haosul legislativ, corupţia dominantă, oligarhizarea instituţiilor statului şi a scenei politice, şomajul galopant, toate acestea şi multe alte ilegalităţi, nedreptăţi, inechităţi şi paradoxuri au generat exodul forţei de muncă româneşti spre Vest, au generat scăderea natalităţii, creşterea mortalităţii şi, implicit, depopularea masivă a unor localităţi şi regiuni. Scăderea alarmantă a numărului de locuitori este un fenomen fără precedent în istoria României. Programul ocultei mondiale prevede, printre alte atrocităţi, depopularea[1] unor teritorii şi recolonizarea lor. De ce credeţi că declanşează crize, foamete şi războaie, pe care le întreţin artificial? De ce creează microbi şi virusuri în laboratoare, apoi îi răspîndesc în cadrul unor proiecte secrete? Ca să facă ravagii şi să împuţineze lumea.

I-aş fi catapultat în curtea lui Obama

România creştină este şi ea pe masa de operaţii a Ocultei! Tot mai mulţi străini au cumpărat terenuri agricole, păduri, ape şi localităţi întregi ale României. Unele surse credibile vorbesc despre aproximativ patru milioane de români, care au părăsit România din caza dezindustrializării şi sărăciei. Dacă vom fi în continuare o mămăligă moale în ceaunul lichelelor politice de la Bucureşti, nu peste mult timp, România va fi depopulată sau va fi o ţară cu multiculturalităţi, religii, obiceiuri şi tradiţii străine, fatale A.N.D.-ului naţional, iar ortodocşii vor fi persecutaţi în patria lor. Sînteţi pregătiţi de sacrificii şi mai mari? În Schengen nu ne-au vrut (nici că avem nevoie de „şenghenul” lor şi de alte taxe), însă, Uniunea ne impune preluarea unei cote mari de refugiaţi! României nu-i trebuie „şenghen”! România trebuie să-şi închidă graniţele! Aderarea la U.E. s-a dovedit a fi o inginerie diabolică. Ea ne-a dat peste cap în propria Ţară, ne-a stors de bani, ne-a adus în coaste haosul, sărăcia, criza, războiul şi frica în oase! „Premierul Victor Ponta spune că va accepta azilanţi doar dacă României i se va permite intrarea în Spaţiul Schengen”, scriu jurnaliştii din Bruxelles. Eu aş fi pretins Uniunii să-mi dea înapoi suveranitatea Ţării dimpreună cu politicile financiare şi sociale, menite să aducă nivelul de trai al României pe aceeaşi treaptă cu a Occidentului, după aia să mai vorbim de refugiaţii pe care eu – dacă aveam competenţe -, i-aş fi îmbarcat frumuşel în mijloace de transport zburătoare şi i-aş fi catapultat în curtea unchiului Sam, care i-a stîrnit din culcuşurile lor în mod vicios şi programatic, prin primăverile arabe. Refugiaţii trebuie să trăiască şi să mănînce din acelaşi blid american cu preafericitul Obama, care a destabilizat lumea arabă, Ucraina şi întreaga Europă. Ce s-a gîndit Obama? Hai să facem un pic de teatru absurd şi sîngeros în Europa! Să aducem teroarea şi tăietorii de capete în Uniune. Oricum, Bucureştiul, unde se va ridica moscheea, şi Ţara noastră creştină nu vor mai avea linişte după primirea refugiaţilor. Românii vor călca cu teamă în Ţara lor, unde, pînâ în 1989 domnea pacea, siguranţa socială, armonia şi liniştea între naţionalităţi.

Sate întregi părăsite, fără cîini şi fără oameni!

Revenind la României, recentele estimări Eurostat arată că populaţia este în drastică şi continuă scădere. Sate întregi sînt părăsite, fără cîini şi fără oameni! România mai are, poate, puţin peste şaptesprezece milioane de locuitori, asta dacă isteţii care fac tot felul de statistici superficiale au luat în calcul şi localităţile fantomă din România. Vasile Crăciunescu, preşedintele Asociaţiei „Geo-spatial.org” şi „Coaliţia pentru Date Deschis” au publicat lista[2] celor 126 de localităţi-fantomă, care, fie sînt complet depopulate şi nu mai au căi de acces, fie au cîte un singur locuitor, fie sînt dispărute, devenind terenuri virane, locuri unde se produc alunecări de teren şi pot fi localizate doar în baza hărţilor istorice. Conform Recensământului Populaţiei şi Locuinţelor din anul 2011, afişat pe site-ul amintit, aceste 126 de localităţi-fantomă sînt pustii, în unele au mai rămas cîteva case dărăpănate, alte localităţi sînt pe fundul unui lac de acumulare, altele au dispărut în urma inundaţiilor sau în urma construcţiei Canalului Dunăre – Marea Neagră. Deşi nu mai există, aceste localităţi au coduri poştale şi figurează ca localităţi în Nomenclatorul localităţilor „SIRUTA”, gestionat de Institutului Naţional de Statistică şi preluat de toate instituţiile statului. Aceste localităţi-fantomă figurează inclusiv pe listele Autorităţii Electorale Permanente…probabil au şi votanţi-fantomă.

Alo, D.N.A., faceţi nişte vizite de lucru urgente şi în forţă la primăriile din satele şi comunele României!

Un alt aspect care ridică grave probleme (am mai scris cu cîţiva ani în urmă, în ideea că va ajunge la urechea organelor de control) este situaţia celor 55 de sate şi comune din România, transformate în oraşe doar cu numele. Înainte de integrarea în U.E., oficialii de la Bruxelles arătau cu degetul spre România, pe motiv că ar avea prea mulţi locuitori la sate. Îndeplinind ordinul Înaltei Porţi, autorităţile ieftine de la Bucureşti au transformat peste noapte 55 de sate şi comune în oraşe-fantomă, cu toate că nu îndeplineau criteriile minime de urbanizare prevăzute de lege: canalizare, apă potabilă, străzi asfaltate şi curent electric. 55 de localităţi rurale au căpătat statut de oraş, dar numai pe hîrtie şi la mărirea taxelor şi impozitelor. Ţăranii au fost chemaţi şi îmbrobodiţi la referendum. Li s-a promis asfalt în locul noroiului şi canalizare în locul privatei din fundul grădinii. În realitate, totul a rămas la fel, nemişcat. Doar taxele ţăranilor s-au ridicat la nivel urban şi, cum nu se putea altfel, salariile funcţionarilor de la primării s-au ridicat la nivelul celor de la oraş. Condiţiile de trai au rămas la fel de mizere în satele şi comunele devenite oraşe-fantomă, urbanizarea promisă sătenilor fiind la mila primarilor, care prosperă şi urbanizează doar propria bătătură. Apropo, e cineva acolo, sus, în stare să le socotească leu cu leu averile primarilor de la sate? Nu de alta, dar mulţi dintre primarii satelor n-au învăţat prea multă carte şi nu ştiu, pur şi simplu, să-şi numere grămezile de galbeni, să-şi ţină evidenţa vilelor şi conturilor bancare. Alo, D.N.A., faceţi nişte vizite de lucru urgente şi în forţă la primăriile din satele şi comunele României! Cîţi primari de pe la sate nu-i seamănă leit lui Sorin Oprescu la anestezierea şi chirurgia banilor! Veţi găsi la primăriile rurale materie primă din belşug pentru dosare şi puşcării! România are nevoie de medici, profesori, ingineri muncitori tineri şi talentaţi, nu de primari-borfaşi, care aleargă maşinile de lux pe hudiţele satelor şi îşi petrec concediul în Barbados şi Bermude!
[1] http://www.rense.com/general59/kissingereugenics.htm
[2] http://nuvasuparati.info/request/localitile_din_romnia_sunt_ficti_5

Grafica – Ion Măldărescu

Nota redacției:

Uniunea Ziariştilor Profesionişti din România

Locul I – Maria Diana Popescu, pentru volumul „Daţi-mi ţara înapoi!”

Elita presei din România a fost premiată la Piteşti. În urma unei selecţii riguroase, Uniunea Ziariştilor Profesionişti din România a premiat pe cei mai buni oameni din presa scrisă, radio şi televiziune, români din ţară şi din străinătate.

Editorialista Maria Diana Popescu, eseist, critic literar şi de artă, director al revistei ART EMIS, redactor şef-adjunct la revista de cultură Agero din Stuttgart, care timp de câteva luni a ocupat detaşat primul loc în topul editorialiştilor naţionalişti, organizat de Front Press, premiată şi la Buzău pe 11 mai 2014 de U.E.R. cu „Premiul pentru critică literară de excepţie”, a primit premiul I pentru cartea de presă, „Daţi-mi Ţara înapoi!”.