Mahou San Miguel donează bere și apă minerală în valoare de peste 75 milioane de euro barurilor și restaurantelor pentru a sprijini redeschiderea acestora

Compania Mahou San Miguel, brandul de frunte pe piața berii spaniole, a anunțat luni, 21 aprilie a.c., că își va sprijini clienții din unitățile de alimentație publică afectați de Covid-19, cu donații de bere și apă minerală în valoare de peste 75 milioane de euro, imediat ce starea actuală de alarmă și restricții se va încheia, scrie El País.

Prin această inițiativă, compania Mahou San Miguel, „dorește să contribuie la ameliorarea impactului economic pe care măsurile de combatere a pandemiei l-au provocat în baruri și restaurante, oferindu-le marfă, astfel încât să-și poată începe activitatea cu costuri mai mici”, au explicat oficialii companiei într-un comunicat.

În general, Mahou va oferi clienților săi câte două butoaie de bere pentru fiecare robinet și echivalentul consumului mediu aproximativ pentru o săptămână întreagă în sticle returnabile atât cu bere cât și cu apă minerală naturală. Compania îi va sprijini cu livrarea suplimentară de bere de la mărcile sale Mahou, San Miguel și Alhambra și apă minerală naturală Solán de Cabras, în formate returnabile.

Această măsură face parte dintr-un plan pe care compania Mahou San Miguel l-a inițiat în sprijinul sectorului de alimentație publică, care speră să contribuie la renașterea activității odată cu începerea lucrărilor în unități. Închiderea barurilor și a restaurantelor a reprezentat, de asemenea, un impact semnificativ și asupra sectorului berii.

Peio Arbeloa, directorul general al departamentului de afaceri Mahou San Miguel, a declarat că aceste unități „sunt sufletul și motorul mărcilor lor”. „Acest efort merită să-l facem dacă putem contribui la ameliorarea parțială a situației complicate cu care acest sector de activitate se confruntă în prezent”, a adăugat el.

A consemnat: K.N.

Foto: EFE