Laura Bretan s-a calificat la semifinala Eurovision România de la Arad

Cea de a doua semifinală a Selecției Naționale pentru Eurovision 2019 s-a încheiat duminică, 10 februarie a.c., la Sala Sporturilor „Victoria” din Arad, cu al doilea show al ediției din acest an a Eurovision România, precizează TVR. Spectacolul a fost transmis în direct și în exclusivitate la TVR 1, TVR Moldova, TVRi, TVR HD și online, pe TVR+.

Evenimentul televizat a fost organizat de către Televiziunea Română în parteneriat cu Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad.

Pentru cea de a doua semifinală a Selecției Naționale pentru Eurovision 2019 au intrat în concurs 11 piese. Dintre acestea, 6 s-au calificat în finala concursului:

• „Right now” – Olivier Kaye
• „Daina” – Letitia Moisescu & Sensibil Balkan
 „Dear father” – Laura Bretan
• „On a Sunday” – Ester Peony
• „Renegades” – Linda Teodosiu
• „Your journey” – Aldo Blaga.

Primele cinci au fost alese de juriul format din Adi Cristescu, Mihai Georgescu (Miță), Crina Mardare, Andy Platon și Mugurel Vrabete, iar cea de-a șasea piesă, „Your journey”, a fost aleasă de public prin televot.

Show-ul a fost prezentat de către Ilinca Avram și Aurelian Temişan.

În cadrul celei de a doua semifinală a Selecției Naționale pentru Eurovision 2019 de la Arad, Laura Bretan a făcut un adevărat spectacol cu piesa „Dear father”.

Finala Națională va avea loc pe 17 februarie a.c.,la București, când vom afla cine va reprezenta România pe scena Eurovision 2019 de la Tel Aviv, Israel.

Concursul va fi transmis în direct și în exclusivitate de TVR 1, TVR Moldova, TVR Internațional și TVR HD.

A consemnat: Mircea Fluieraș
Sursă informații, foto: TVR, YouTube