Lacul Roşu, unul dintre cele mai pitoreşti obiective din România

Un loc din România este inclus în lista celor mai frumoase destinaţii din Europa, realizată de o publicaţie prestigioasă. Obiectivul turistic se află departe de Valea Prahovei şi de litoral, precizează businessmagazin.ro

Deşi este unul dintre cele mai mici continente, Europa este în schimb un continent foarte variat, unde poţi găsi destinaţii pentru toate gusturile, de la plaje cu nisip fin ca făina, la câmpuri înflorite, stânci ciudate, peşteri enigmatice, râuri spectaculoase şi unele dintre cele mai frumoase peisaje montane de pe planetă.

Opţiunile de călătorie sunt aşadar nelimitate şi, pentru că decizia de a vizita un loc sau altul este atât de grea, Conde Nast Traveler, una dintre cele mai prestigioase publicaţii cu profil turistic, a ales 26 de destinaţii total diferite pe care să le includă în topul celor mai frumoase locuri din Europa.

România nu lipseşte de pe listă, mai precis regiunea Carpaţilor de Est, unde cei de la Conde Nast Traveler au amintit de faimoasele castele şi biserici gotice, pădurile întinse şi mai ales Lacul Roşu, unul dintre cele mai pitoreşti obiective din ţara noastră. Iată lista tuturor celor 26 de destinaţii incluse recent pe lista Conde Nast Traveler:

Biarritz, Franţa
Peştera Melissani, Grecia
Munţii Dolomiţi, Italia
Stâncile lui Moher, Irlanda
Regiunea Chianti, Italia
Munţii Caucaz, Georgia
Laponia, Finlanda
Carpaţii de Est (Lacul Roşu), România
Las Médulas, Spain
Insulele Lofoten, Norvegia
Colinele Boemo-Morave, Republica Cehă
Giant’s Causeway, Norvegia
Königssee, Germania
Micheldever Wood, Anglia
Alpii Elveţieni, Elveţia
Cascadele Kravica, Bosnia şi Herzegovina
St. Kilda, Scoţia
Râul Soča, Slovenia
Kirkjufell, Islanda
Zlatni Rat, Croaţia
Stânca Afroditei, Cipru
Lacul Lock Ness, Scoţia
Las Salinas de Torrevieja, Spania
Hallstatt, Austria
Valea Dordogne, Franţa
Insulele Feroe, Danemarca