La 12 octombrie, Ziua Națională a Spaniei, CG al României la Madrid nu va avea program cu publicul

24

Ambasada României în Regatul Spaniei informează cetățenii români că, miercuri, 12 octombrie 2022, se celebrează Ziua Națională a Spaniei, ocazie cu care, în semn de respect pentru statul gazdă, Consulatul General al României la Madrid nu va avea program cu publicul.

Aceasta este singura sărbătoare spaniolă când Consulatul General al României la Madrid nu are program de lucru cu publicul!

În tot restul anului, activitatea consulară se desfășoară conform calendarul de sărbători legale din România (https://madrid.mae.ro/node/258).

Cetățenii români care au nevoie de asistență consulară de urgență, pot apela numărul de telefon de urgență +34 669.362.202.

Important! Acest număr de telefon este destinat exclusiv pentru cetăţenii români din Spania, care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă (accidente cu victime, decese, calamităţi şi alte situaţii de pericol sau cu caracter extraordinar).

Ambasada României la Madrid reamintește și pe această cale, că serviciile consulare se realizează pe bază de programare, pe platforma www.econsulat.ro.

Foto: sanpedromarbella.eu/