Iuliana Iordache va candida pentru funcția de consilier în cadrul Regiunii Piemonte

Vote

Organizaţia PSD Diaspora încurajează şi susţine pe deplin candidaturile membrilor săi în structurile locale de conducere ale localităţilor unde îşi au domiciliile şi în ţările ale căror cetăţeni au devenit.

PSD Diaspora are încă odată deosebita onoare și plăcere de a anunţa candidatura unui membru al său la alegerile administrative locale ale unei regiuni italiene. În decurs de doar câteva zile, o a doua candidatură a unui român pentru o funcţie în administraţia locală din Italia se concretizează. Astfel, Iuliana Iordache, un membru respectabil al PSD Diaspora, va candida la alegerile administrative regionale ale unei regiuni italiene, şi anume pentru funcția de consilier în cadrul Regiunii Piemonte.

Iuliana Iordache face parte din organizația locală PSD și este un membru deosebit de activ al acesteia. Prin participările și acțiunile sale a reușit să stabilească relații foarte strânse cu reprezentanții și partenerii italieni, atât din localitatea unde are reședința, cât și în filialele din Torino. Este bine integrată la nivel local, atât din punct de vedere social, cât și profesional. Diplomația, perseverența și simțul politic au ajutat-o să dezvolte și să consolideze colaborarea cu structurile de vârf ale Primăriei din orasului Torino. Candidatura şi susţinerea pentru Iuliana Iordache vin în baza protocolului care există între Partidul Social Democrat și Partidul Democrat italian.