Împreună pentru România – Între 5-6 octombrie, Business Summit la București

55

delta_dunarii-640x480

Business Summit – Împreună pentru România va avea loc între 5 și 6 octombrie, la București și va fi urmat de două zile de discuții în unul dintre cele mai pitorești locuri pe care România le are, Delta Dunării.

Summitul se va desfășura sub umbrela Administrației Prezidențiale, ceea ce va deschide și facilita preluarea discuțiilor și rezoluțiilor summit-ului de către instituțiile abilitate din România.

100 de antreprenori de succes din România vor avea posibilitatea de a întâlni 100 de antreprenori de succes din Diaspora, reprezentanți de vârf ai autorităților centrale române și invitați de excepție din țări care deja au găsit soluții pentru fructificarea potențialului existent în Diaspora.

Programul va fi unul deosebit, care va îmbina dialogul, networking-ul și creativitatea cu cadrul relaxat al unui cocktail și al întâlnirilor informale organizate pe domenii de interes. Ne dorim rezultate concrete: lansarea de noi parteneriate strategice, idei de afaceri, extinderi la nivel internațional, exporturi.