„Hai în Brașov!” – Repatriot Turism Talks

RePatriot continuă să inițieze și să se implice în proiecte deosebite care fac România să devină mai bună și pe noi toți. Diaspora poate juca un rol unic și important în deschiderea piețelor pentru noi destinații turistice, precum și pentru bunuri și produse asociate culturilor din țările de origine. Dacă fiecare român din Diaspora ar povesti despre frumusețile țării sale și ar atrage către România un străin pe an, am avea un surplus de cel puțin 5 milioane de turiști!

Astfel, în 16 decembrie la ora 19 (ora României) Repatriot te invită să descoperim împreună România autentică prin intermediul celui de-al cincilea eveniment Repatriot Turism Talks – “Hai în Brașov!”, un eveniment online care va reuni antreprenori și profesioniști în turism din Brașov, alături de Adrian Veștea (Președintele Consiliului Județean Brașov),  Allen Coliban (Primarul Brașovului), Sorin Taus (Primar Feldioara), Liviu Butnariu (Primar Râșnov) și antreprenori în turism, pentru a discuta despre potențialul turistic al acestei destinații. Evenimentul este al cincilea dintr-o serie care își propune să invite românii din diaspora, dar și pe cei de acasă, să redescopere România autentică.

Evenimentul va fi moderat de Cristian Macedonski (Antreprenor în turism, Președinte As. Smart City Brașov, Vicepreședinte Organizația Patronală a Hotelierilor din Brașov) și Hildegard Brandl (Co-lider proiect Antreprenorești  – Adoptă un sat). Alături de ei vor participa Marius Bostan, inițiatorul proiectului Repatriot, Dragoș Anastasiu, liderul proiectului Repatriot Turism, Hortensia Vlase (Președinte Asociația Culturală de Promovare Turistică Brașov), Alexandru Prișcu (Manager de relatii publice si marketing Castelul Bran), Bernhard Moestl (scriitor), Veronica Costache și Alina Balațchi-Lupașcu (Romanian Women in the UK) și Charlie Ottley (Filmmaker – Wild Carpathia).

Dacă și tu povestești despre România frumoasă, dacă ești convins că există premize clare privind dezvoltarea turismului românesc, atunci te așteptăm cu drag alături! Am fi foarte bucuroși dacă te vei conecta cu noi și dacă vei participa la discuții.

Evenimentul se va desfășura online. Conectează-te cu noi pe 16 decembrie și participă la discuții! Oameni ca tine sprijină și inspiră!

Repatriot Turism este un proiect inițiat în cadrul Romanian Business Leaders care, alături de RePatriot, promovează România turistică prin românii din diasporă, îi încurajează să devină ambasadori ai țării lor și contribuie astfel la creșterea numărului de vizitatori anuali în România.