Grigore Luca Culian: Povestea cu votul Diasporei e o manipulare grosolană

41

votul [640x480]

Ca monarhist care va sta departe de mizeria acestor alegeri, am să vă spun câteva lucruri care trebuie să vă dea de gândit.

1. Ponta ştim cine e, ştim şi cine sunt oamenii din spatele lui, aşa că totul e pe faţă, iar o parte importantă din gaşca lui e deja la răcoare.

2. Cazul Johannis e mult mai complicat, fiindcă haita portocalie se foloseşte de imaginea unui om aparent curat pentru a scăpa de procesele de mare corupţie care urmează să-i trimită la puşcărie pe Băsescu şi întreaga mafie care îl înconjoară: Blaga, Videanu, Berceanu, Anastase, Udrea etc. De fapt, miza acestor alegeri e libertatea lor, nicidecum statul de drept sau reforma Justiţiei, pe care toţi au călcat-o în picioare, iar la puşcărie s-au dus numai adversarii lui Băsescu sau plevuşca din PNL şi fostul PDL.

3. Povestea cu votul Diasporei e o manipulare grosolană şi urmăreşte contestarea unor alegeri al căror rezultat nici măcar nu îl cunoaştem încă!

Regimul Băsescu i-a dezbinat pe români într-un asemenea hal încât soţii, fraţii sau prietenii au ajuns să nu mai vorbească unii cu alţii, să se certe între ei sau chiar să se bată! Sceleratul ăsta e disperat şi e în stare să arunce ţara într-un război civil pentru a scăpa de puşcărie, iar singura soluţie e scoaterea lui din joc, până nu e prea târziu!

În final, o întrebare: aţi auzit vreodată ca guvernele SUA, Franţei, Germaniei, Italiei sau Spaniei să înfiinţeze secţii de votare suplimentare pentru cetăţenii lor care trăiesc în alte ţări sau să umble cu urna din casă în casă pentru a aduna voturi?

Diaspora nu va aduna niciodată mai mult de 200.000 sau 300.00 de voturi nici dacă vor fi centre de votare la fiecare colţ de stradă din străinătate! Această cifră reprezintă realitatea ultimilor 25 de ani şi veţi vedea că votul din 16 noiembrie îmi va da dreptate! Alegerea preşedintelui se va decide în România, nu în afara ei, aşa cum ne-a minţit Suspendatul în 2009!

4. Regalitatea e soluţia pentru România, nu perpetuarea hoţiei mascată sub nume noi!

Grigore Luca Culian – NY Magazin/USA