Gimnasta Monica Roșu, invitată să participe la tabăra „ARC” de la Oglinzi, județul Neamț

Gimnasta Monica Roșu, dublă medaliată cu aur la Jocurile Olimpice din 2004 de la Atena, Grecia, va participa sâmbătă, 29 iulie a.c., la tabăra „ARC” de la Oglinzi, se arată într-un comunicat MRP.

Sportiva le va vorbi copiilor români veniți din Republica Moldova, din Chișinău și regiunea Transnistreană, din Italia, Grecia, Austria și Olanda despre debutul ei în carieră, începând cu performanțele înregistrate încă de la vârsta de 4 ani și continuând cu momentele care i-au definit existența, de la etapa în care a fost selecționată în echipa națională de junioare până la visul de a lua medalia de aur la Atena.

La evenimentul de sâmbătă vor fi prezenți și secretarii de stat ai Ministerului pentru Românii de Pretutindeni, respectiv domnul Veaceslav Șaramet și domnul Ovidiu Iane.

Proiectul de tabere „ARC” este parte integrantă a Programului de Guvernare precum şi a Strategiei Naţionale pentru Românii de Pretutindeni pentru perioada 2017- 2020, fiind finanțat şi organizat de către Ministerul pentru Românii de Pretutindeni, în colaborare cu Ministerul Tineretului şi Sportului, beneficiind și de sprijin logistic din partea Ministerului Afacerilor Externe și a Ministerului Turismului.

Citește și