Freedom House România lansează proiectul „Hub for Business Journalism”

11

Freedom House România împreună cu 11 publicații naționale cu profil de economie și business începe înscrierile pentru „Hub for Business Journalism”, un proiect pilot care visează pregătire continuă, pentru a putea păși în lumea jurnalismului economic.

Programul se adresează în special studenților și tinerilor jurnaliști interesați să urmeze o carieră în jurnalismul economic și de business. În cadrul sesiunilor de formare, se oferă:

  • școală de vară plină de traininguri coordonate de specialiști atât din domeniul presei, dar și din zona de business, cu componente de grafică, multimedia și tehnici de redactare.
  • un internship plătit la o publicație parteneră, unde vor putea publica articole pe site-urile publicațiilor partenere, dar și pe presshub.ro. De asemenea, aceștia vor beneficia de mentorat și dezvoltare continuă.
  • Webinarii, sesiuni de storytelling și interviuri online alături de antreprenori și CEOs de renume din mediul de afaceri, totul pentru a înțelege în profunzime subiectul.

Școala de vară pentru jurnalism de business, primul eveniment din cadrul FHr Hub for Business Journalism, va avea loc în perioada 30 iulie – 1 august 2021, iar cei interesați se pot înscrie până la data de 16 iulie 2021 prin completarea unui formular pe care îl puteți accesa aici: https://bit.ly/hubforjournalism