Examene ACLro în cadrul Universității din Alicante

48

Anul acesta Universitatea din Alicante în colaborare cu Institutul Limbii Române din Bucureşti organizează o nouă sesiune de examene ACLro (nivel A1, A2, B1, B2, C1 şi C2).

Aceste examene, care vor avea loc în ziua de 15 decembrie 2012 începând de la orele 09.30 (şi cu o durată aproximativ de cinci ore) în Alicante, atestă în mod oficial cunoaşterea limbii române în diferite contexte. Atestarea constă într-o diplomă oficială emisă de către Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului din România, valabilă atât pe teritoriul ţării, cât şi în afara graniţelor acesteia.

Înscrierea este organizată de către Centrul Superior de Limbi Străine (vechea denumire: Societatea de Relaţii Internaţionale) din cadrul Universităţii din Alicante.

Perioada de înscriere se va încheia pe data de 10 decembrie 2012.

Toate informaţiile privind probele ACLro sunt publicate pe pagina web:

http://www.csidiomas.ua.es/examenes-oficiales/rumano

******************************************************************************

Un año más, la Universidad de Alicante en colaboración con el Instituto de Lengua Rumana celebra una nueva edición de sus exámenes ACLro, en todos sus niveles: A1, A2, B1, B2, C1, C2.

Estos exámenes que tendrán lugar el día 15 de diciembre 2012 a partir de las 09.30 (con una duración aproximada de 5 horas), están orientados a certificar de manera oficial el conocimiento de la lengua rumana en distintos ámbitos. Su aprobación se certifica a través de un diploma oficial emitido por el Ministerio de Educación, Investigación, Juventud y Deportes de Rumania, válido dentro y fuera de las fronteras rumanas.

La matrícula se gestiona desde el Centro Superior de Idiomas (antes Sociedad de Relaciones Internacionales) de la Universidad de Alicante y su plazo acaba el día 10 de Diciembre de 2012.

La información referente a las pruebas se encuentra en:

http://www.csidiomas.ua.es/examenes-oficiales/rumano