„Eugenia” a împlinit 60 de ani – Americanii o cumpără de pe Amazon cu 17 dolari cutia

646x404

Prima cremă de ciocolată a fost aşezată între cei doi biscuiţi în 1947, la Constanţa. Numele de botez, Eugenia, se traduce în limba greacă prin „Aristocrată” şi tare bine şi l-a mai respectat.
Din 50 de primăveri pe care le-a împlinit, o doamnă din fabrică şi-a dedicat mai bine de 30 biscuiţilor Eugenia. Am putea spune că a crescut cu şi printre ei, mai ales când vine vorba de tehnica de producere. Secretele gustului nu se divulgă, dar drumul de la materia primă şi până în galantarele magazinelor e complet automatizat. În fabrica din Constanţa totul are o logică bine gândită, scrie kanald.ro
Producătorii respectă cu sfiinţenie reţeta care i-a consacrat încă din anii 1940. Biscuitele este compus din 40% cremă şi 60% aluat, iar produsul finit, adică Eugenia, are 36 de grame.
350 de pachete sunt ambalate pe minut, mulţumită tehnologiei moderne. Cutiile se umplu imediat, iar drumul spre pofticioşi e deschis. Chiar şi pentru cei de peste hotare, pentru că Eugenia a ajuns vedetă pe Amazon. Americanii se declară fani înfocaţi şi plătesc 17 dolari pentru o cutie cu 24 de biscuiţi. Cel mai departe Eugenia călătoreşte în Canada şi Statele Unite, dar e la mare căutare şi printre vecinii noştri europeni.