Duminică, 5 martie, românii din Spania vor sărbători primăvara, la Festivalul Mărțișorului, Torrejón de Ardoz (Madrid)

Duminică, 5 martie 2023, sărbătorim împreună Ziua Femeii & Mamei la Festivalul Mărțișorului, la Madrid, în Spania!

La început de primăvară, să ne bucurăm împreună de folclorul autentic românesc, în cadrul unui concert extraordinar, alături de flori alese din muzica populară românească. Luna martie ne aduce, ca de fiecare dată, prilejul de a ne bucura de un nou început, de sosirea primăverii și sărbătorirea celor mai delicate făpturi din viața tuturor: La mulți ani Femei! La mulți ani iubite Mame!

Vă așteptăm cu mare drag să ne adunăm în număr cât mai mare pentru a petrece împreună la Festivalul Mărțișorului, în Recinto Ferial din Torrejón de Ardoz, pe C. de Minotauro, nr. 20, 28850, Madrid, începând cu ora 12:00!

Ne bucurăm de muzica pe placul sufletului nostru și de preparatele tradiționale românești după care ducem dorul, alături de mari artiști, precum: Constantin Enceanu, Angela Rusu, Alexandru Brădățan, Andreea Haisan, Paul Ananie, Gabriela Rogoz, Formația Bebe de la Alba și mulți alții.

Cu această ocazie, la Târgul de produse tradiționale românești veți putea consuma cele mai gustoase preparate tradiționale: mici românești, preparate din carne rumenite la grătar și mâncăruri după rețete din gastronomia românească, alături de diverse prăjituri tradiționale românești.

Intrarea este liberă!

Organizator: Uniunea Muncitorilor Români
Sponsori: Carmangeria Românească, Mezel Boieresc, Midcar și Logistica Neluțu Moise
Colaboratori: Wagner, Agua Kangen Aragon, Nelu Bârsan și Primăria din Torrejón de Ardoz
Parteneri media: Ziarul Periodico El Rumano și Radio Românul
Comunicat și foto: TeiaMedia Madrid