Dan Puric vă invită la concertul caritabil de colinde “Răsună blând spre seară”

Compania “Dan Puric” şi Asociaţia “Pro Vita” vă invită să participaţi la concertul caritabil de colinde “Răsună blând spre seară”, dedicat strângerii de fonduri pentru copiii orfani de la Valea Plopului şi Valea Screzii. Spectacolul se va desfăşura la Sala Rapsodia, str. Lipscani nr. 53, (intrarea de pe strada Blănari, lângă Cafeneaua Shakespeare), în ziua de 20 decembrie, la orele 18.00. Gazda spectacolului va fi actorul şi regizorul Dan Puric. În program: Grupul Psaltic “Horevma” de la Mănăstirea Turnu și Corul de copii de la Valea Plopului.

Familia de la Valea Plopului numără acum aproape 400 de suflete. Aici şi-au găsit casa și rostul copii abandonaţi sau orfani, mame tinere în situaţii limită dar şi cei săraci sau fără casă, indiferent de vârstă. O mână de oameni se străduiesc să facă pentru aceste suflete, care nu au avut șansa noastră, o familie și un rost în viață. Părintele Nicolae Tănase, un om cu har şi cu o imensă dragoste de oameni, paroh în Valea Plopului şi soţia sa, Maria Tănase, educator la Grădiniţa nr.3 Vălenii de Munte sunt părinții adoptivi ai acestor copii. Alături de ei există o echipă de oameni inimoși și harnici care se implică nu numai în educaţie şi instruire ci şi în obţinerea de sponsorizări şi donaţii pentru realizare proiectelor de la Valea Plopului.

Aveţi posibilitatea să dăruiţi un pic de zâmbet şi speranţă pentru copiii de la Valea Plopului şi Valea Screzii, participând la spectacolul de colinde, din 20 decembrie, la orele 18.00, la Sala Rapsodia, unde puteţi cumpăra bilete. De asemenea, puteţi face donaţii. (Informaţii despre aşezămintele de la Valea Plopului şi Valea Screzii se pot obţine de la tel. 0741 989 024 Mihai Tănase).

Vă mulţumim şi vă aşteptăm cu drag la spectacolul nostru.

Ivana Iancu – Senior PR