Curs de Educație Financiară Internațională pentru copiii migranților din Spania

Fundația Lufkin pentru Antreprenoriat și Migrație (“FLAME”) în parteneriat cu CEC Bank organizează în premieră, în perioada 22-27 octombrie 2018 primul Curs de Educație Financiară Internațională pentru copiii migranților români din Spania, sub egida Anului Centenar 2018.

Cursul se va desfășura în opt unități școlare din Spania și va conține informații despre istoria banilor în Uniunea Europeană, ce putem face cu banii, bugetul personal, când și cum economisim, de ce și cum colaborăm cu o bancă.

Fundația FLAME este o organizație non-guvernamentală, fondată în 2014 de către Dan W. Lukfin, unul dintre cei mai mari antreprenori ai secolului XX și are ca misiune identificarea și susținerea unor proiecte și programe de sprijinire a membrilor comunităților românești de peste hotare. O altă direcție de acțiune a fundației o reprezintă încurajarea antreprenorialului prin promovarea principalelor calități demonstrate de către migranții români: curaj, inițiativă, perseverență și integritate.

CEC Bank, banca de tradiție, simbol național al României, înființată de Domnitorul Alexandru Ioan Cuza la 24 noiembrie 1864, a câștigat încrederea a milioane de clienți de-a lungul a celor peste 150 de ani de existență, fiind un pilon important pentru valorile autentice românești.”