Cristiano Ronaldo a primit trofeul Gheata de Aur pentru sezonul 2014-2015

ronaldo

Cristiano Ronaldo a primit trofeul Gheata de Aur pentru sezonul 2014-2015 în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Madrid. I l-a înmânat chiar Florentino Perez, președintele lui Real Madrid.

Portughezul este fotbalistul care a câștigat de cele mai multe ori Gheata de Aur, dar recordul nu i-a potolit foamea de trofee. Vrea să o mai câștige de două ori!

„Vă mulțumesc tuturor pentru prezență. E o perioadă frumoasă în viața mea sportivă. E o mare onoare și un mare privilegiu să câștig a patra Gheată de Aur. Trofeul e foarte important pentru mine. Le mulțumesc colegilor mei, fiindcă fără ei nu aș fi avut șansa de a câștiga; fizioterapeuților și tuturor celor care m-au ajutat să fiu bine din punct de vedere fizic.”, a declarat Cristiano Ronaldo, după primirea trofeului.

„Nu sunt satisfăcut, vreau mai mult. Vreau și a cincea Gheată și pe a șasea. Real Madrid m-a ajutat mereu să câștig titluri și în acest an nu a fost nimic diferit. Vrem să câștigăm campionatul, Liga Campionilor… Vă mulțumesc și sper să vă văd și la anul.”, a adăugat portughezul.

Revenit de la echipa națională a Portugaliei cu o calificare obținută la Campionatul European din 2016, Cristiano Ronaldo primește, marți, cea de-a patra Gheată de Aur a carierei, trofeu destinat celui mai bun marcator dintr-un sezon competițional. A avut 48 de goluri în La Liga, în stagiunea trecută!

Lusitanul lui Real Madrid devine, astfel, primul fotbalist cu 4 Ghete de Aur în carieră. A mai câștigat în sezoanele 2007-2008 (31 de goluri la Manchester United), 2010-2011 (40 de goluri la Real Madrid) și 2013-2014 (31 de goluri la Real Madrid, la egalitate cu Suarez – Liverpool).

Ceremonia de decernare are loc la un hotel din Madrid.

Cu 48 de goluri în sezonul 2014-2015, Cristiano Ronaldo este pe locul al doilea în topul numărului de goluri cu care s-a câștigat trofeul. Recordul e deținut de Messi, cu 50 de reușite în 2011-2012. Argentinianul este de 3 ori câștigător al Ghetei de Aur.

Citiți articolul integral accesând:

http://www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Competitii/La+Liga/Cristiano+Ronaldo+primeste+azi+Gheata+de+Aur+A+castigat+trofeul+