Consultații, asistență și servicii consulare în provincia Guadalajara

74802-0-consulatitinerant

În continuarea programului “Consulat itinerant”, o echipă a Consulatului României la Ciudad Real se va afla în provincia Guadalajara sâmbătă, 1 martie 2014, între orele 10 și 18, pentru a oferi consultații, asistență și servicii consulare.

Locul desfășurării activităților: Parohia Ortodoxa Romana „Sf. Cuv. Ioan Casian”, Travesia Nuevo Alamin, s/n, Torre 4-5, Guadalajara, 19005.

Vor fi efectuate următoarele categorii de servicii consulare:

• Înscrieri de acte de stare civilă (certificate de naștere, căsătorie, deces), inclusiv traducerile și legalizările certificatelor spaniole aferente;

• Servicii consulare notariale (autentificări procuri / declarații, legalizări etc.);

• Emiterea de certificate și inscripții consulare, adeverințe etc.;

• Preluarea de cereri de verificare a permiselor auto românești (urmând ca verificarea și emiterea certificatelor să se facă la sediul consulatului);

• Consultații pe teme consulare.

ATENȚIE! Din motive tehnice, la Guadalajara NU se pot prelua cereri pentru emiterea pașapoartelor și a titlurilor de călătorie. (Solicitarea paşapoartelor electronice și a titlurilor de călătorie presupune prezența obligatorie a solicitantului la sediul consulatului, având în vedere că este necesară prelevarea amprentelor, fotografia și semnătura digitală).

Accesul se va face numai pe bază de programare obținută direct de la Consulatul României din Ciudad Real prin:

• e-mail: cruciudadreal@telefonica.net

• fax: 926231170

Din raţiuni organizatorice, nu vor fi acceptate persoane fără programare.

Persoanele care doresc programare sunt rugate să menționeze în cerere: numele și prenumele, tipul serviciului solicitat, localitatea de domiciliu sau de rezidență din provincia Guadalajara, un număr de telefon și/sau o adresă de e-mail pentru contact. Toate documentele se vor prezenta în original plus fotocopie. Pentru acte necesare, taxe si informații suplimentare poate fi accesată pagina de internet a consulatului, http://ciudadreal.mae.ro, – secțiunea “Servicii consulare”.