Consulatul României la Castellón de la Plana: Program de lucru cu publicul în ziua de 17 decembrie 2016

Programul de lucru cu publicul în ziua de sâmbătă, 17 decembrie 2016 al Consulatului României la Castellón de la Plana

Prin Hotărârea adoptată la 23 noiembrie 2016, Guvernul României a dispus ca ziua de sâmbătă, 17 decembrie 2016, să fie zi lucrătoare, pentru a se recupera ziua de vineri, 2 decembrie 2016, declarată drept zi nelucrătoare pentru salariaţii din sectorul public.

Având în vedere acest fapt, programul de lucru cu publicul al Consulatului României la Castellón de la Plana pentru ziua de sâmbătă, 17 decembrie 2016, va fi parțial similar cu cel al unei zile de vineri, și anume:
– 09:00 – 11:30 (preluare documente; cererile pentru acte notariale se depun la ghișeu, fără excepție, înainte de orele 11:00);
– 12:00 – 13:00 (numai eliberare de acte).

Contribuie și tu...

Publicația noastră independentă Occidentul Românesc se bazează pe eforturile voluntare ale unor oameni dedicați care doresc să contribuie la dezvoltarea unui spațiu media mai deschis, liber de influențe politice sau religioase. Furnizăm informații de calitate, promovăm discuții constructive și încurajăm gândirea critică în rândul cititorilor noștri.

Pentru a ne susține în acest demers, vă invităm să luați în considerare o donație. Fiecare contribuție ajută la menținerea independenței și integrității publicației noastre.


Susține publicația de limbă română din Peninsula Iberică, Occidentul Românesc!

Doar o dată


Doar o dată


Doar o dată


Alege suma și doneză lunarÎți mulțumim!

Donația dvs. va susține echipa noastră în cercetarea, scrierea și publicarea articolelor, precum și în dezvoltarea de proiecte menite să îmbunătățească calitatea informațiilor furnizate. Va contribui la promovarea unui jurnalism de înaltă calitate, care respectă etica și standardele profesionale.

Orice sumă este binevenită și va fi folosită cu responsabilitate pentru a vă oferi informații relevante și de calitate.

Vă mulțumim.