Concurs pentru proiecte organizate în diaspora cu ocazia „Zilei Românilor de Pretutindeni“

 

 

copaci [640x480]

Dacă organizaţi evenimente, manifestări sau proiecte care marchează Ziua Românilor de Pretutindeni şi sunteţi ”asociaţie”, persoană fizică sau canal mass-media de limba română, vă puteţi înscrie într-un concurs care vă premiază… dragostea de ţară.

Se caută creativitate în promovarea imaginii României și a cetățenilor români în străinătate, a valorilor autentice românești, tradiționale, artistice sau academice, într-un cuvânt, a identităţii româneşti în Diaspora.

Dosarele vor fi selectate în cadrul unei prime faze naționale, organizată pe ţări, urmând ca acele dosare desemnate câștigătoare la faza națională să fie înscrise într-o fază finală la nivel global.

Cele două mari premii puse în concurs în faza finală sunt pentru:

– cel mai bun proiect organizat de o asociație românească/persoană fizică/grup informal din Diaspora, în valoare de 5 000 EUR;

cel mai bun proiect de media de limba română din statele de reședință (presă scrisă sau online, canale audio și tv), în valoare de 5 000 EUR.

Documentele pe care trebuie să le conţină dosarul de înscriere în concurs pot fi consultate aici: http://icr.ro/pagini/premii-pentru-proiectele-organizate-in-diaspora-romana-cu-ocazia-zilei-romanilor-de-pretutindeni

Dosarul complet poate fi transmis online până la data de 13 iunie 2016, prin e-mail la adresa: ziuaromanilor@icr.ro