„Concurs Logo 140 ani RO-ES”

54

Cu ocazia împlinirii a 140 ani de relații diplomatice bilaterale România – Spania, în 2021, Ambasada României în Regatul Spaniei organizează concurs pentru crearea unui logo special, care să reflecte spiritul pozitiv și inovativ al relațiilor bilaterale. La concurs pot participa toți membri comunității de români din Spania. Logo-ul câștigător se va utiliza de către Ambasadă în toate comunicările sale.

Cerințe și condiții de participare la concurs:

  • Logo-ul trebuie să fie o lucrare proprie și originală, formată dintr-un ansamblu de semne grafice, care să reflecte o concepție concisă și clară. Formate acceptate sunt: imagine- PNG; imagine vectoriala – AI, PDF, EPS, SVG.
  • Elementele utilizate nu trebuie să contravină prevederilor legislației din Spania și din România (să nu conțină injurii, să nu aibă caracter ofensator, abuziv, indecent, calomniator sau obscen; să nu conțină sau să sugereze orice forma de violenta; să nu conțină drepturi, publicitate sau materiale promoționale ale unor terțe părți; să nu conțină materiale ilegale, calomniatoare, defăimătoare, rasiste sau xenofobe).
  • Imaginea trebuie să fie însoțită de o scurtă prezentare (un text de 50-200 cuvinte), care să descrie conceptul (viziunea autorului) și elementele folosite.

Fiecare participant poate intra în concurs cu un singur Logo.

Toate drepturile și beneficiile cu privire la logo-ul câștigător aparțin organizatorului, și anume, Ambasada României în Regatul Spaniei.

Lucrările pot fi trimise prin poștă electronică la adresa madrid.press@mae.ro cu mențiunea „Concurs Logo 140 ani RO-ES”.

Un juriu format din personalități române și spaniole vor selecta lucrarea câștigătoare.

Câștigătorul concursului va fi anunțat public cu ocazia sărbătoririi Zilei Naționale a României. Termenul limită de transmitere a lucrărilor este 10 noiembrie 2020.

Sursa informații și foto: Ambasada României în Regatul Spaniei