Chicago Auto Show 2011

33

Intre 11 si 20 februarie romanii din Statele Unite si in special cei din zona metropolei Chicago, au ocazia sa participle la cel mai mare show automobilistic de pe continentul nord American: Chicago Auto Show 2011, ajuns la editia cu numarul 103.

La show-ul de anul acesta participa cei mai de marcă producatori auto din lume, iubitorii de masini putand admira si anul acesta aproximativ 1000 de exemplare din cele mai noi , mai exotice si inovatoare autoturisme ale unor producatori precum: Toyota, Honda, BMW, Mercedes, Porch, Audi, KIA , Mazda, ca sa numesc doar cateva din companiile straine, dar si din cele americane precum General Motors, Chevrolet, Crysler, Ford, Jeep si multe altele.

Salonul Auto este nu doar o celebrare a inovatiei si realizarilor de ultima ora din dimeniul auto, ci si un eveniment mult asteptat atat de potentialii clientii cat si de familiile americanilor in general, care cu mic cu mare sunt atrasi de restul spectacolelor din timpul expozitiei.

Este stiut faptul ca in America totul are proportii gigantice, inclusiv masinile, in special cele de teren. Cu toate astea in ultimii ani din ce in ce mai multe masini de mici dimensiuni isi fac aparitia pe piata auto Americana, semn ca recesiunea si pretul combustibilului ii face pe americani sa isi mai schimbe gusturile si preferintele in materie de autovehicole.

Zilnic de la show se realizeaza transmisiuni in direct, iar cei prezenti au parte de numeroase concursuri sau pot intalni numeroase celebritati si vedete, Jucatori faimosi de la echipele locale precum cea de hokei, fotbal American sau celebra echipa de basket Chicago Bulls.

(sursa: http://RoUSA.blogspot.com)