Carmangeria Românească din Spania: Un nou magazin de produse tradiționale românești în Guadalajara (Castilla-La Mancha)

 

„Carmangeria Românească din Spania, tot mai aproape de români!”

Sâmbătă, 30 aprilie 2022, la ora 10:00, cea mai mare fabrică de mezeluri din străinătate realizată de români, vă invită la inaugurarea unui nou magazin „Carmangeria Românească” în Guadalajara (Castilla-La Mancha), situat în Centro Comercial La Vaguada, Calle Zaragoza 21, Local 10, 19005 Guadalajara, Spania.

Cunoscute pentru calitatea lor, 100% din carne proaspătă și sănătoasă, produsele tradiționale brandul „Carmangeria Românească”, preparate cu multă responsabilitate după rețete străvechi românești, ajung tot mai aproape de românii din Spania.

Noul spațiu de prezentare și vânzare, care se deschide sâmbătă, 30 aprilie 2022, este cel de-al 12-lea din lanțul propriu de magazine al fabricii de mezeluri din Zaragoza, Spania.

Proprietarii, Dana și Martin Mezin, împreună cu echipa „Carmangeria Românească” transmite și pe această cale clienților săi și tuturor românilor din Spania și de acasă, cele mai bune gânduri, sincere urări de sănătate, în pace, armonie și liniște.

Cea mai mare fabrică de mezeluri din străinătate realizată de români
„Orașul primăverii și a celor patru culturi”, tipic spaniol în multe dintre aspectele sale, cosmopolit pe alocuri, important centru cultural şi artistic, cu o istorie de peste 2.000 ani, Zaragoza te îmbie să-l vizitezi chiar şi numai prin sonoritatea numelui său atât de spaniol ca rezonanță. Al cincilea oraş ca mărime din întreg regatul spaniol, Zaragoza este străbătut de râul Ebro, unul dintre cele mai mari cursuri de apă din Peninsula Iberică.

În acest oraș primitor şi exuberant a fost inaugurată, la data de 28 iunie 2014, renumita fabrică de mezeluri sub brandul deja cunoscut în Spania „Carmangeria Românească” și aparține familiei de români, Dana și Martin Mezin.  

Conform declarațiilor inginerului tehnolog, Antoaneta Mihalea, fabrica familiei Mezin „este cea mai mare fabrică de mezeluri din străinătate realizată de români, care realizează produse tradiționale românești fără E-uri, fără emulsie de șorici, fără soia, 100% din carne proaspătă. În toată această perioadă le-am acordat asistență tehnică conform normelor UE. Am primit felicitări, fiind un proiect care corespunde tuturor cerințelor și normelor europene. Mai sunt câteva fabrici în Italia și Anglia, dar aceasta, cu brandul Carmangeria Românească este cea mai mare, având o capacitate de 10 tone pe zi. Dana și Martin Mezin au avut curaj, au pornit încă de la început cu profesioniști în domeniu, un aspect extrem de important în această situație. Au un nucleu de oameni calificați, care cunosc foarte bine tehnologia și respectă normele sanitar-veterinare care se impun, un aspect foarte important care contează într-o astfel de afacere. Există niște norme de igienă foarte stricte de care trebuie să se țină cont în acest domeniu, astfel că, numai oameni specializați și instruiți pot realiza o astfel de muncă. Carnea este perisabilă, nu e faianță sau cărămidă, astfel că necesită un proces foarte atent, sigur și rapid care se poate realiza numai de către specialiști, conform unor norme stricte și foarte severe care trebuie respectate. Această fabrică, corespunde absolut tuturor cerințelor și normelor impuse de UE și sunt onorată să fac parte din echipă.”