Campania „Noi susţinem Excelența” și în Provincia Alicante

Acţiune de promovare a limbii române şi a tradiţiilor româneşti

Din campania „Noi susţinem Excelența” mai face parte şi o acțiune amplă de promovare a limbii române şi a tradiţiilor româneşti organizată de echipa redacţională a publicaţiei Occidentul Românesc în colaborare cu prof. Letiţia Coza şi compania americană JeTT Media Group.

În paginile publicaţiei noastre există un spaţiu dedicat copiilor români din Spania şi nu numai, unde, pentru fiecare ediţie doamna profesor donează, din scrierile sale, fragmente dedicate copiilor, respectiv, poezii şi integrame. Începând cu ediţia din luna martie vom avea un alt grup de integrame şi poezii dăruite de către aceeaşi autoare copiilor de naţionalitate română din Spania.

Acest gen de colaborare nu are niciun fel de implicare financiară din partea profesorilor sau a altor persoane. Este un dar, în semn de preţuire şi apreciere, pentru copiii şi profesorii români, din partea doamnei profesor Letiția Coza, a echipei redacţionale Occidentul Românesc și a companiei JeTT Media Group.

Prin această acţiune dorim să venim în ajutorul profesorilor de limba română din Spania cu lucrări atractive şi interesante ca lectură pentru copiii români.

FOTO: Elevi din Benidorm, Altea și Alfàs del Pi / Provincia Alicante – Spania, participanți la cursul de Limbă, cultură şi civilizaţie românească.

Profesor: Dorina Apostol

2 [640x480]

1 [640x480]

3 [640x480]