București: Lansarea cărții “The Art and Science of Success”

41

Cartea best-seller-ul “Arta și Știința Succesului” a fost lansată în București. Evenimentul, care a avut loc la JW Marriott, a fost organizat de unul dintre co-autorii cărții, Mru Patel. “The Art and Science of Success”, carte care deja s-a dovedit a fi un real succes în Statele Unire ale Americii, a adunat o serie de eseuri scrise de experți din diverse domenii, din mai multe părți ale lumii, despre rețeta lor pentru a obține succesul și sfaturi pentru a-l motiva pe cititor să acționeze înspre rezultate cât mai satisfăcătoare.
Evenimentul de lansare a avut ca obiectiv donarea veniturilor din vânzare spre două fundații de caritate; “Hospice Casa Speranței” și “Zâmbet și Suflet”. Mru Patel a început cu un discurs în care a evidențiat ingredientele succesului pentru el, cum trebuit planificate obiectivele și a găsit un echilibru în toate aspectele vieții, care sunt motivele pentru care el a participat la scrierea acestui volum.
„Nu te costă nimic să-i tratezi pe ceilalți cu respect și demnitate. Oamenii mari nu îi fac pe ceilalți să se simtă mici. “ – Mru Patel
Mru Patel, un antreprenor de succes în domenii precum imobiliare, sănătate și wellness, dezvoltare personală și angel-investment, a explicat, de asemenea, și motivele pentru care a ales aceste fundații de caritate. Promovarea educației în rândul generațiilor tinere și mai ales, accesul la aceasta pentru cei ce nu își pot permite sunt foarte importante. Acțiunile de caritate cărora el se dedică au de-a face cu copii sau oameni în vârstă, care fie sunt bolnavi incurabili, fie nu își pot purta singuri de grijă și crede că proiectul Hospice Casa Speranței este foarte necesar societății, cu o misiune foarte importantă.
După discursul său, Mru Patel i-a invitat pe Cabral Ibacka și soția sa, Andreea Ibacka să vorbească despre fundația lor “Zâmbet și Suflet”, misiunea și obiectivele pe care le au și, de asemenea, aceștia au spus și câteva cuvinte despre munca pe care au desfășurat-o împreună cu Mru Patel în ultimii șase ani.
Reprezentanții Hospice Casa Speranței au făcut o scurtă prezentare a proiectului Hospice în București, proiect ce a fost fondat în 1992 în Brașov ca organizație caritabilă non-guvernamentală.
Toate profiturile obținute din vânzarea cărții „The Art and Science of Success” vor fi direcționate către cele două fundații caritabile, iar Mru Patel și-a încurajat oaspeții să doneze fiecare câte ceva, pentru a primi apoi ca recompensă o carte cu dedicație și autograf. Peste 2500 de euro s-au strâns doar în ziua evenimentului, urmând ca, de asemenea, și restul profitului obținut din vânzarea online, de pe www.successbook.info să aibă aceeași destinație. Scriitorul își va continua munca alături de aceste fundații și va susține strângerea de fonduri.


“Avem un target foarte înalt de atins și suntem încrezători că vom ajunge să împlinim aceste obiective”, a mai spus Mru Patel.
Invitații au fost poftiți apoi să servească câte o băutură, în timp ce își așteptau dedicațiile date pe fiecare carte în parte. Evenimentul a fost sponsorizat de Moksha Ayurvedic Spa, primul spa din București ce are tratamente cu produse autentice indiene, JW Marriott Grand Hotel și Otto Currier.
Pentru mai multe detalii despre carte, autor sau pentru a face o donație, vă rugăm accesați http://successbook.info.