Barcelona: Românii din Parets del Vallès sărbătoresc Ziua Națională a României cu moldoveni de peste Prut stabiliți în Catalonia

afis pt facebook (1) [640x480]

Ca în fiecare an, Asociația pentru Difuzarea Culturii Românești din Parets del Vallès, provincia Barcelona/Comunitatea Autonomă Catalonia vă invită duminică, 29 noiembrie, începând cu orele 17:00, să petreceți împreună cu românii din zonă, Ziua României, acțiune ce se va desfășura în «Sala de la Cooperativa» din Parets del Vallès.

La eveniment vor participa artiști de la postul de televiziune Favorit TV din România: Mihaela Coman, Andreea Ciupe și Vasi Cărăbuț, tineri talentați din Catalonia care vor oferi publicului prezent momente muzicale la vioară, poezie, aspecte din obiceiurile și tradițiile românești.

În acest an, la sărbătorirea Zilei Naționale a României din Parets del Vallès, vor participa și invitați din Republica Moldova stabiliți în Catalonia.

Cu ocazia Zilei României, în «Sala de la Cooperativa», Asociația pentru Difuzarea Culturii Românești din Parets a organizat o prezentare de produse tradiționale românești.

Cei prezenți vor avea ocazia să participe și  la o tombolă oferită de: Magazinele Mercatrom, DIGI Mobil, Gerovital, Atlassib, în calitate de colaboratori ai evenimentului și la multe alte surprize pregătite de către organizatori.

Pentru informații suplimentare, puteți suna la telefon: 642 818 884.

Transmite: Stela Vidrașcu – Președinte / Asociația pentru Difuzarea Culturii Românești din Parets del Vallès