Barcelona, în topul preferințelor pentru minivacanța de Valentine’s Day

7

Potrivit Paravion, cea mai mare agenție de turism online din România, bugetul mediu alocat de către îndrăgostiți pentru un weekend romantic în Europa se ridică la 300 de euro de persoană.

Cele mai vândute destinații de Valentine’s Day în acest an rămân, în continuare, capitalele europene Paris și Roma. Dacă anul trecut Istanbul și Amsterdam se regăseau și ele în preferințele românilor, anul acesta le iau locul în top: Barcelona, Praga, Veneția și Londra.

Barcelona e întotdeauna o idee bună pentru că e unul dintre orașele care îți oferă toate experiențele de vacanță într-un singur loc. Într-un city break la Barcelona poți vizita obiective turistice moderne sau districte care îți lasă impresia de cetate medievală, poți să te oprești în unele dintre cele mai interesante galerii și muzee de artă, să te plimbi pe malul mării sau să te distrezi până la răsărit în cele mai interesante cluburi de noapte.

Un city break la Barcelona e o idee bună de Valentine’s Day sau oricând vrei să pleci într-o minivacanță romantică alături de perechea ta. Poate că nu sărbătoriți doar o dată pe an, dar în februarie aveți șansa să vă rezervați bilete de avion spre Barcelona la un preț mai accesibil decât în plin sezon turistic. În plus, dacă zbori spre Barcelona în februarie, eviți aglomerația.

Bugetul mediu alocat de turiștii români anul acesta pentru un sejur romantic de Valentine’s Day se ridică la aproximativ 300 euro de persoană, sumă care acoperă biletele de avion tur-retur și trei nopți de cazare la un hotel de 3 stele, cu mic dejun inclus. Majoritatea mini-vacanțelor au fost achiziționate de tinerii cu vârstele cuprinse între 27 și 35 de ani. De asemenea, conform datelor companiei, un procent de aproximativ 65% din cei care solicită acest tip de city break este reprezentat de bărbați.