Autorităţile din Spania sunt în alertă maximă – El Clasico din acest an va avea parte de măsuri de securitate unice

53

El-Clásico1

Spania este în alertă de gradul 4 din 5 înainte de El Clasico. Atentatele de la Paris i-au pus pe jar pe organizatori, care au decis să controleze chiar si sandvișurile spectatorilor care vor veni pe Santiago Bernabeu. Real – Barca va fi în direct la Digi Sport 1, sâmbătă, de la ora 19:15.

Autorităţile din Spania sunt în alertă maximă! El Clasico din acest an va avea parte de măsuri de securitate unice.

Pentru prima oară în istoria unui El Clasico, controalele nu vor fi făcute doar la stadion, ci în intreaga zonă care va fi închisă în totalitate, iar spectatorii vor putea fi controlați corporal. Pentru prima oara în istorie, spectatorii nu vor putea veni cu celebrele sandvișuri bocadillos pentru a le consuma în timpul pauzei”, transmite corespondentul Digi24 în Spania, Ciprian Bălțoiu.

Măsura vine dupa ce fanii Benficai au strecurat în celebrele bocadillos torțe și petarde, la meciul cu Atletico Madrid, de pe Vicente Calderon, din UEFA Champions League.

În alertă au fost şi autorităţile din Londra, înaintea amicalului dintre Anglia şi Franţa. Poliţişti înarmaţi au asigurat ordinea la partida de pe Wembley, câştigată de englezi cu 2-0.