Autorităţile din Spania sunt în alertă maximă – El Clasico din acest an va avea parte de măsuri de securitate unice

El-Clásico1

Spania este în alertă de gradul 4 din 5 înainte de El Clasico. Atentatele de la Paris i-au pus pe jar pe organizatori, care au decis să controleze chiar si sandvișurile spectatorilor care vor veni pe Santiago Bernabeu. Real – Barca va fi în direct la Digi Sport 1, sâmbătă, de la ora 19:15.

Autorităţile din Spania sunt în alertă maximă! El Clasico din acest an va avea parte de măsuri de securitate unice.

Pentru prima oară în istoria unui El Clasico, controalele nu vor fi făcute doar la stadion, ci în intreaga zonă care va fi închisă în totalitate, iar spectatorii vor putea fi controlați corporal. Pentru prima oara în istorie, spectatorii nu vor putea veni cu celebrele sandvișuri bocadillos pentru a le consuma în timpul pauzei”, transmite corespondentul Digi24 în Spania, Ciprian Bălțoiu.

Măsura vine dupa ce fanii Benficai au strecurat în celebrele bocadillos torțe și petarde, la meciul cu Atletico Madrid, de pe Vicente Calderon, din UEFA Champions League.

În alertă au fost şi autorităţile din Londra, înaintea amicalului dintre Anglia şi Franţa. Poliţişti înarmaţi au asigurat ordinea la partida de pe Wembley, câştigată de englezi cu 2-0. 

Contribuie și tu...

Publicația noastră independentă Occidentul Românesc se bazează pe eforturile voluntare ale unor oameni dedicați care doresc să contribuie la dezvoltarea unui spațiu media mai deschis, liber de influențe politice sau religioase. Furnizăm informații de calitate, promovăm discuții constructive și încurajăm gândirea critică în rândul cititorilor noștri.

Pentru a ne susține în acest demers, vă invităm să luați în considerare o donație. Fiecare contribuție ajută la menținerea independenței și integrității publicației noastre.


Susține publicația de limbă română din Peninsula Iberică, Occidentul Românesc!

Doar o dată


Doar o dată


Doar o dată


Alege suma și doneză lunarÎți mulțumim!

Donația dvs. va susține echipa noastră în cercetarea, scrierea și publicarea articolelor, precum și în dezvoltarea de proiecte menite să îmbunătățească calitatea informațiilor furnizate. Va contribui la promovarea unui jurnalism de înaltă calitate, care respectă etica și standardele profesionale.

Orice sumă este binevenită și va fi folosită cu responsabilitate pentru a vă oferi informații relevante și de calitate.

Vă mulțumim.