ATPR: Elevii din România vor cunoaşte adevăratele modele de succes

30

constanta [640x480]

În contextul în care tinerii din România nu se mai intersectează, din varii motive, cu repere morale şi valorice şi din această cauză nu mai disting autenticul de contrafăcut, Asociaţia Tinerilor pentru România vine în intâmpinarea lor şi derulează, în perioada   25 februarie  – 13 martie a.c., proiectul naţional “Pe Calea Succesului”, în municipiul Constanţa şi în alte 9 oraşe: Bucureşti, Galaţi, Focşani, Râmnicu Sărat, Iaşi, Suceava, Dr. Tr. Severin, Craiova şi Breaza.

Prin acest demers, ATPR şi-a propus atât să promoveze reperele de succes locale, cât şi să îi inspire pe tineri cu privire la modul în care aceştia vor cântări succesul, valoarea şi oamenii.

Deschiderea oficială a proiectului va avea loc marţi, 25 februarie, începând cu ora 12.00, la Colegiul Comercial “Carol I” din Constanţa, iar invitatul de onoare va fi omul politic Mihai Petre. Evenimentele din Constanţa se vor încheia vineri, urmând ca în perioada următoare să se desfăşoare şi în celelalte oraşe.

“Prin acest proiect vrem să aducem realele modele ale societăţii în aceeaşi încăpere cu tinerii. Vrem să le prezentăm tinerilor că există şi alte modalităţi de a avea succes decât acele false exemple care ni se tot prezintă la televizor. Greşit s-a încetăţenit ideea că succesul merge mână în mână cu vedetismul. Avem medici de excepţie, recunoscuţi pe plan mondial, dar care nu apar zilnic la TV sau, poate, nu au apărut niciodată. Avem profesori şi oameni de cultură care au reuşit prin muncă şi dăruire, dar care nu au ajuns la urechile tinerilor. Ţara aceasta are oameni de valoare, iar tinerii trebuie să-i cunoască. Este datoria noastră să-i cunoască şi să le urmeze exemplul”, a declarat Cristian Tănase, Preşedintele Asociaţiei Tinerilor pentru România.

Asociaţia Tinerilor din România este o organizaţie non-guvernamentală, înfiinţată în 2013, care are ca obiective majore promovarea tinerilor în mediul social,economic şi educational, precum şi responsabilizarea acestora cu privire la viaţa şi rolul pe care îl au în familie, şcoală şi societate.

Transmite,

Drd. Tănase Tasenţe

Vicepreşedinte

PR Manager