Apel umanitar: Prețul unei vieți normale

O mamă din România caută cu disperare, dar și cu convingerea că va reuși, ajutorul necesar pentru ca fiul ei să ducă o viață normală. Povestea lui Theo este o tragică lovitură de destin: absolvent al Politehnicii din București, cu note mari și o diplomă de inginer, a plecat cu o bursă de studiu în Vietnam. În paralel cu studiile, el preda limba engleză într-o instituție de învățămând vietnameză, pentru a se întreține.

Își construise o viață, un cerc de prieteni și se prefigura un viitor. Însă la începutul lui octombrie 2008, totul s-a năruit: Theo a fost lovit în trafic de o mașină condusă de un șofer vietnamez, care nu avea permis de conducere și care nu i-a acordat prioritate. Autorul accidentului nu a pățit nimic. Fapta lui a rămas nepedepsită, în schimb Theo a suferit un traumatism cranio-cerebral sever. După o comă de șapte zile și o operație complicată care a constat în îndepărtarea totală a unei porțiuni de craniu, tânărul a revenit la viață.

În 2009 și 2016 au urmat alte două operații, menite să îl stabilizeze și să îl ajute să ducă o viață normală. De doi ani, Theo Constantinescu trăiește fără o porțiune din cutia craniană, fiind expus în permanență unui risc major. O a patra operație, ce presupune fixarea unei proteze din material ceramic în locul osului lipsă, este singura lui șansă. Pentru aceasta se zbat mama lui și întreaga familie din România.

Oricine dorește și poate să îi ofere lui Theo un cât de mic ajutor financiar o poate face prin donații directe în conturile afișate și pe site-ul și pagina de Facebook ce spun povestea tânărului – www.theoconstantinescu.ro și https://www.facebook.com/TheoConst/. La aceste linkuri puteți afla mai multe detalii despre povestea și viața lui Theo.

RON: RO 04 INGB 0000 9999 06434267

USD: RO 36 INGB 00009999 06434370

EUR: RO 97 INGB 00009999 06434339

Cod SWIFT: INGBROBU

Cod BIC: 606410008

Cont deschis la ING BANK

Nume beneficiar: Constantinescu Theodor