Ambasada României la Madrid va deschide porțile „Școlii de sâmbătă”

6

aaa-640x480

Sâmbătă, 8 octombrie 2016, Ambasada României la Madrid va deschide porțile „Școlii de sâmbătă”, un proiect dedicat copiilor români din zona Comunității Madrid, informează biroul de presă al Ambasadei.

Micii participanți vor călători imaginar în România, vor picta, vor asculta și vor spune povești, vor coase, vor dansa, vor cânta, vor colinda și se vor juca învățând lucruri noi despre țara lor, despre cultura și tradițiile strămoșești. Alături de ei, în această aventură a jocului și cunoașterii,  va fi prezent personalul Ambasadei, profesori de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și câțiva specialiști dedicați din comunitatea românească care vor încerca prin jocuri și ateliere de activități să-i ajute pe copii să cunoască cât mai bine România și valorile ei.

La „Școala de sâmbătă” sunt așteptați copiii cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani. Sesiunile de activități se vor desfășura la sediul Ambasadei (Avda. Alfonso XIII nr.157, 28016 Madrid),  în zilele de sâmbătă, între orele 11:30 -13:00 (cu excepția vacanțelor școlare și a zilelor libere oficiale).

Participarea copiilor este gratuită!

Având în vedere spațiul limitat destinat acestor activități, înscrierile de participare se fac în limita a 30 de locuri.

Pentru înscrieri, descărcați formularul aici:

http://madrid.mae.ro/sites/madrid.mae.ro/files/formular_de_%C3%AEnscriere.pdf

Acesta se completează și se trimite la următoarea adresă de e-mail: madrid.comunitate@mae.ro