Ambasada de la Madrid reia seria de asistență și consultanță în domeniul muncii și securității sociale pentru românii din Spania

Ambasada României în Regatul Spaniei anunță că, începând de astăzi, 10 noiembrie 2021, săptămânal, în fiecare zi de miercuri, în intervalul orar 10:00 – 12:00, atașatul pe probleme de muncă și sociale, Cristina Florea, va oferi la sediul Secției Consulare a Ambasadei României din Madrid, situată în Avenida de la Albufera nr. 319, asistență personalizată și consultanță tuturor cetățenilor români care au nelămuriri în domeniul muncii și securității sociale sau se confruntă cu diverse probleme din acest domeniu.

În acest context, Ambasada reia demersurile misiunii diplomatice care au fost întrerupte în 2020 din cauza pandemiei și își propune să fie în continuare aproape de cetățenii români, venind în întâmpinarea nevoilor lor, se precizează într-un comunicat.

Accesul în Secția consulară va fi permis persoanelor care specifică faptul că doresc consultanță în domeniul muncii și securității sociale, în ordinea sosirii la sediu.

Foto: Ambasada României în Regatul Spaniei