Alexandru Petrescu (PSD Diaspora): Frenezia electorală premergătoare alegerilor nu justifică campania media de denigrare la adresa românilor din Londra

Membrii organizației social-democraților români din Regatul Unit sprijină activ echipa de campanie a candidatului laburist Ken Livingstone la primăria Londrei pentru alegerile din 3 mai.
Aflat la sediul de campanie al Partidului Laburist în 39 Victoria St, Alexandru Petrescu, vicepreședinte PSD Diaspora și președinte al Grupului Laburist de Cooperarea Politică Româno-Britanic și-a manifestat dezaprobarea față de campania de denigrare a românilor declanșată de către presă britanică ce sprijină candidatură lui Boris Johnson, candidatul Partidului Conservator.
„Frenezia electorală ce a cuprins luna premergătoare alegerilor pentru primăria Londrei nu justifică campania media de denigrare la adresa românilor și a est-europenilor din Londra, declanșată de publicația Daily Express și alte tabloide cu apetit de incitare în detrimentul acurateții.
Este o strategie mediatică ce denotă lipsa de argumente a candidatului conservator la probemele ce frământă azi Londra în pragul alegerilor pentru administrația capitalei britanice și în perioada premergătoare Jocurilor Olimpice din vara lui 2012. Susținându-l pe Ken, susținem candidatul în a cărui agendă integrarea comunităților în societatea britanică și în exercițiul de guvernare locală ocupă un loc principal.” a declarat Alexandru Petrescu.
Filialele PSD Diaspora au o bună reprezentare în cadrul comunităților de români din Europa și America de Nord și își propun să militeze pentru doleanțele și drepturile cetățenilor români ce trăiesc în afara granițelor României, atât în raport cu autoritățile țării de reședință cât și prin includerea măsurilor de susținere a românilor din diaspora în programele guvernamentale social democrate din România.
Biroul de Presă PSD Anglia